۲۳ تیر ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 6128805
T T
۰ نفر
جانباز شیمیایی:مجامع بین المللی باید حقانیت جانبازان ایرانی را بپذیرند ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/04/23 اجتماعی.جانباز شیمیایی.روز جانباز جانباز شیمیایی 70 درصد گفت: مجامع بین المللی باید حقانیت و مظلومیت جانبازان ایرانی به ویژه مجروحین شیمیایی را بپذیرند.
علیرضا مغانلو روز چهارشنبه در گفت گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، اطلاع رسانی از طریق ایجاد نمایشگاه بین المللی در کشورهای مختلف را یکی از راهکاری های احقاق حقوق جانبازان شیمیایی عنوان کرد.
وی گفت: انسان هایی که در جبهه بودند، معنویتی را حکمفرما کردند که موجب شد بمانیم و از میهن و آب و خاک خود دفاع کنیم.
این جانباز شیمیایی ادامه می دهد: باید از شعار دادن صرف پرهیز کرد و با استفاده از پیشرفت فناوری های نوین و عصر رسانه ها، واقیعت های جبهه و جنگ را به نسل جوان و جهاینان نشان داد.
مغانلو در ادامه رسانه های گروهی را یکی از بهترین ابزارهای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل امروز دانست و گفت: البته این امر به شرطی محقق می شود که رسانه ها از بزرگنمایی پرهیز کرده و واقیعت ها را منعکس کنند.
این جانباز شیمیایی دوران دفاع مقدس گفت : جنگ یک واقعیت بود و زمانی که واقعیت نادرست بیان شود، نه تنها اثر مثبت ندارد بلکه مخرب نیز خواهد داشت بنابراین رسانه ها و مسوولان فرهنگی باید درست و دقیق واقعیت های جنگ را مطرح کنند.
مغانلو درباره جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه کشورمان گفت: جنگی که بر ما تحمیل شد فقط جنگ با صدام نبود بلکه بسیاری از کشورهایی که از اسلام و انعکاس آن در جهان می ترسیدند در مقابل ما سینه سپر کرده بودند اما رزمندگان ایران اسلامی به پشتیبانی و رهنمودهای امام خود، هرگز پا پس نگذاشته و مردانه در مقابل دشمن ایستادگی کردند.
وی درباره چگونگی مجروحیتش در عملیات خیبر می گوید: عصر یکی از روزهای فروردین ماه سال 63 در حالیکه همراه سایر رزمندگان برای عملیات های شبانه آماده می شدم، بر اثر بمباران شیمیایی بعثی ها، مجروح شدم.
وی ادامه داد: هنگامی که صدای موشک های دشمن را شنیدم، از سنگر بیرون آمدم و در همین لحظه بود که یکی از راکت های دشمن در نزدیکی ام به زمین افتاد و در طول چند ثانیه گردهای سفید با بوی سیر فضا را پر کرد.
مغانلو افزود: پس از گذشت چند دقیقه احساس کردم تمامی بدنم یخ زده، بنابراین سریع چفیه خود را خیس کرده دور دهانم پیچیدم اما کار از کار گذشته بود و من شیمیایی شده بودم.
وی گفت: پس از رفتن به بهداری و انجام اقدامات اولیه، بدنم کاملا سرخ شد و احساس کردم بدنم از سر تا نوک انگشتانم در آتش می سوزد که مرا به همراه چند تن دیگر به بیمارستان بقیه الله انتقال دادند.
این جانباز افزود: ریه هایم آسیب دیده بود اما پس از بستری در بیمارستان کمی وضعیتم بهتر شد و دوباره به جبهه برگشتم و در عملیات های کربلای چهار و پنج و عملیات مرصاد شرکت کردم.
وی می گوید: پس از اتمام جنگ و برگشتن از جبهه های جنگ، دوست داشتم ادامه تحصیل دهم و نمی خواستم مجروحیتم مرا از جامعه دور کند بنابراین در آزمون سراسری شرکت کرده و در رشته حسابداری پذیرفته شدم.
اجتمام *9140** شماره 021 ساعت 14:25 تمام
۰ نفر