۲۶ بهمن ۱۳۸۳، ۰:۰۱
کد خبر: 6410904
T T
۰ نفر
مصرف زیاد نمک ، خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش را افزایش می دهد # تهران، خبرگزاری جمهوری اسلامی 26/11/83 داخلی.اجتماعی.سرطان. یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف غذاهای آماده عامل فزاینده خطر ابتلا به سرطان معده نیست بلکه کم مصرف کردن ویتامینهای B2 وA و زیاد مصرف کردن نمک می تواندخطر ابتلا به این سرطان را افزایش دهد. دکتر "فرشید فرهان" روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اخبار اجتماعی ایرنا سرطانهای معده، مری و روده بزرک را از بیماریهای دستگاه گوارش ذکر کرد و افزود: رژیمهای غذایی پرفیبر همچون مصرف میوه و سبزیها نیز کاهش خطر ابتلا به سرطان روده را سبب می شوند. وی بااشاره به اینکه مصرف سیگار و الکل از عوامل موثر در ایجاد سرطانهای دستگاه گوارش است ، تاکید کرد که سرطان معده یکی از شایعترین انواع سرطان است که بیشتر سلامت مردان را تهدید می کند. دکتر فرهان در ادامه بااستناد به گزارش سازمان بهداشت جهانی گفت: در سال 2000، 10 میلیون نفر در دنیا، سرطان بدخیم داشتند که از این تعداد شش میلیون و 200 هزار نفر فوت کردند. دکتر فرهان تصریح کرد: طی 15 سال آینده تعداد موارد ابتلا به سرطان 50 درصد افزایش می یابد. به گفته وی ، در استانهای اردبیل ، حاشیه دریای خزر و شهرهای گنبد و گرگان ، سرطانهای دستگاه گوارش بیشتر مشاهده می شود. اجتمام /2814/1479/ 1564
۰ نفر