مصرف زیاد نمک ، خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش را افزایش می دهد
#
تهران، خبرگزاری جمهوری اسلامی 26/11/83
داخلی.اجتماعی.سرطان.
یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف غذاهای آماده
عامل فزاینده خطر ابتلا به سرطان معده نیست بلکه کم مصرف کردن ویتامینهای
B2 وA و زیاد مصرف کردن نمک می تواندخطر ابتلا به این سرطان را افزایش دهد.
دکتر "فرشید فرهان" روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اخبار اجتماعی
ایرنا سرطانهای معده، مری و روده بزرک را از بیماریهای دستگاه گوارش ذکر
کرد و افزود: رژیمهای غذایی پرفیبر همچون مصرف میوه و سبزیها نیز کاهش
خطر ابتلا به سرطان روده را سبب می شوند.
وی بااشاره به اینکه مصرف سیگار و الکل از عوامل موثر در ایجاد
سرطانهای دستگاه گوارش است ، تاکید کرد که سرطان معده یکی از شایعترین
انواع سرطان است که بیشتر سلامت مردان را تهدید می کند.
دکتر فرهان در ادامه بااستناد به گزارش سازمان بهداشت جهانی گفت: در
سال 2000، 10 میلیون نفر در دنیا، سرطان بدخیم داشتند که از این تعداد
شش میلیون و 200 هزار نفر فوت کردند.
دکتر فرهان تصریح کرد: طی 15 سال آینده تعداد موارد ابتلا به سرطان
50 درصد افزایش می یابد.
به گفته وی ، در استانهای اردبیل ، حاشیه دریای خزر و شهرهای گنبد و
گرگان ، سرطانهای دستگاه گوارش بیشتر مشاهده می شود.
اجتمام /2814/1479/ 1564