خبر فوری: رفع فیلترینگ

۹ مهر ۱۳۸۴، ۰:۰۱
کد خبر: 6693682
T T
۰ نفر
وزارت جهادکشاورزی از توسعه پرورش بوقلمون صنعتی حمایت می کند # تهران، خبرگزاری جمهوری اسلامی 09/07/84 داخلی.اقتصادی.جهادکشاورزی.دام. کارشناس پرورش بوقلمون صنعتی و سایر ماکیان وزارت جهادکشاورزی گفت: این وزارتخانه از توسعه پرورش بوقلمون گوشتی (صنعتی )توسط بخش غیردولتی، حمایت می کند. " علی سوهانی " در جریان دیدار خبرنگاران از یک واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان خراسان رضوی افزود : این حمایتها شامل تامین تسهیلات مورد نیاز، تشکیل تعاونیهای ذیربط و پوشش بیمه ای خواهد بود. وی ادامه داد: متقاضیان ایجاد واحدهای پرورش بوقلمون صنعتی باید دست کم نسبت به ایجاد یک واحد 2000 راسی اقدام کنند تا بتوانند از تسهیلات این وزارتخانه بهره مند شوند. سوهانی گفت: ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در کشور توسط بخش خصوصی در سال 80 به میزان 350 تن بود که این رقم در سال گذشته به یک هزار و 350 تن بالغ شد. پیش بینی می شود این میزان در پایان سال جاری به حدود 2 هزار تن افزایش یابد. وی افزود: ظرفیت پروانه بهره برداری صادر شده در این زمینه تاکنون 81 هزار و 500 قطعه در هر دوره با ظرفیت 570 هزار قطعه است . سوهانی پرورش بوقلمون صنعتی نسبت به بوقلمون بومی را مقرون به صرفه دانست و گفت: در مدت چهار ماه پرورش ، وزن زنده این پرنده معادل 14 کیلو و 600 گرم و در سن 24 هفته از وزنی معادل 23 کیلوگرم برخوردار می شود. وی افزود:افزایش جمعیت، کمبود علوفه ارزان برای تولید گوشت قرمز، ایجاد تنوع در منابع پروتئینی جدید صنعتی ، سبب شده است تا گوشت بوقلمون به عنوان منبع پروتئینی بالا، کلسترول پایین ، وجود منابع غنی از املاح و اسید آمینه در آینده نزدیک از جایگاه مناسبی برخوردار شود. سوهانی از تشکیل شرکت تعاونی پرورش دهندگان بوقلمون صنعتی با هدف حمایت از جامعه تولیدکنندگان بوقلمون صنعتی با حمایت وزارت جهادکشاورزی خبر داد و آموزش، بهنگام کردن اطلاعات تولیدکنندگان، مرتفع کردن مشکلات احتمالی، بازاریابی با مشارکت تولیدکنندگان، سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و تامین نهاده های لازم را از جمله فعالیتهای این تشکل برشمرد. وی با بیان اینکه گوشت بوقلمون صنعتی فاقد هر نوع بوی نامطبوع است، گفت : از گوشت قطعه بندی شده و یا چرخ کرده آن می توان برای طبخ انواع خوراک - های ایرانی و فرنگی استفاده کرد. وی با ذکر اینکه گوشت بوقلمون در شرایط فریز تا 9 ماه قابلیت نگهداری دارد، افزود: در 100 گرم گوشت بوقلمون 140 کیلوکالری، 7/2 گرم چربی، 8/28 گرم پروتئین، پنج میلی گرم کربوهیدرات و 1/0 میلی گرم اسید چرب غیر اشباع وجود دارد. " امیر خیرخواه " مدیرعامل شرکت تعاونی پرورش دهندگان بوقلمون صنعتی نیز در جریان دیدار خبرنگاران از یک واحد پرورش بوقلمون در استان خراسان رضوی گفت: در زمان حاضر پرورش بوقلمون بومی در روستاها به صورت ابتدایی و پراکنده رواج دارد و پرورش بوقلمون صنعتی و اصلاح شده در ایران درسطح وسیع و نوین جایگاه معتبر خود را نیافته است. وی در پایان افزود: با صدور مجوز پرورش بوقلمون صنعتی در کشور بخصوص استان خراسان، ظرفیت سازی برای این شاخه از دامپروری انجام شده است. اقتصام. 1556 / 1557
۰ نفر