قیمت نان در چهار محال و بختیاری 10 درصد افزایش یافت
#
شهرکرد، خبرگزاری جمهوری اسلامی 20/04/83
داخلی.اقتصادی. بازرگانی. آرد و نان
رییس سازمان بارزگانی استان چهار محال و بختیاری گفت: قیمت نان و خدمات
نانوایی های این استان 10 درصد افزایش یافت.
" مهراب اسکندری " روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تصمیم در
جلسه اخیر شورای آرد و نان استان گرفته شد.
به گفته وی، با تصویب این پیشنهاد، قیمت هر قرص نان در نانوایی های سنتی
این استان از امروز شنبه بین 10 تا 20 ریال افزایش یافت.
اسکندری افزود: قیمت فروش نان در سطح نانوایی های استان از سایر نقاط
کشور ارزانتر است.
رییس سازمان بارزگانی استان یادآور شد: این تصمیم بر اساس دستورالعمل
وزارت بارزگانی و غله در سراسر کشور اجرا می شود.
مدیرکل غله استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ماهانه بیش از 9 هزار تن
آرد سفید بین 518 واحد نانوایی در این استان توزیع می شود.
"مرتضی وهاب"در گفت و گو با ایرنا افزود:هم اکنون 30 درصد از نان سنتی و
مصرفی استان"دور ریز"می شود درحالی که در نان صنعتی این میزان تنها دو درصد
است.
به گفته وی، سرانه مصرف روزانه نان برای هر خانوار در این استان 10 قرص
نان تافتون است.
وی گفت: گسترش نانوایی های نیمه صنعتی علاوه بر بهداشتی کردن محیط پخت نان
، باعث کاهش میزان دور ریز این کالا نیز می شود.
به گفته وهاب، هم اکنون در سطح استان چهار محال و بختیاری سه واحد صنعتی
تولید نان نیمه حجیم وجود دارد که روزانه چهار کیسه آرد نان پخت می کنند.
معاون برنامه ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این باره گفت: نان
یک کالای اساسی است که باید در نحوه پخت و توزیع آن دقت شود.
"سیف الله مرادی"افزود: سازوکار نحوه توزیع و حمل آرد سفید برای نانوایی-
های استان در حال تدوین است.
وی گفت:برای مصارف خانگی آرد سفید در کسیه های 20 کیلوگرمی بین روستاییان
توزیع می شود تا از وابستگی روستاها به نان شهری جلوگیری شود.
مرادی اضافه کرد: اداره غله و تعزیرات حکومتی آرد و نان استان باید به
نانوایی ها سرکشی و در صورت تخلف، این واحدها را به فرمانداریها معرفی
کنند.
معاون برنامه ریزی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: گسترش نانوایی های
صنعتی با ذایقه مردم استان سازگار نیست و مردم منطقه نان سنتی را بیشتر
می پسندند.
در استان چهارمحال و بختیاری به ازای هریکهزار نفر یک باب نانوایی وجود
دارد،درحالی که در کشور به ازای هر یکهزار و500 نفر یک واحد پخت نان دایر
است.
2461/554/430/04