۲۰ مهر ۱۳۸۱، ۰:۰۱
کد خبر: 6821901
T T
۰ نفر
نخستین کارگاه تخصصی فرآورده های لبنی تخمیری کشور در مشهد گشایش یافت # مشهد ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 20/07/81 نخستین کارگاه تخصصی فرآورده های لبنی تخمیری روز شنبه در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی وزارت جهاد کشاورزی شهید هاشمی نژاد مشهد گشایش یافت. دبیر کارگاه در این مراسم گفت:آشنایی با یافته های نوین صنعت فراورده های لبنی را امری ضروری در گسترش روز افزون تولید و مصرف شیر و فرآورده های لبنی دانست. دکتر"حمید بهادر قدوسی"افزود: گرچه کشور در سال های اخیر درزمینه تولید برخی فرآورده های لبنی ازجمله پنیر به خود کفایی رسیده است، اما کیفیت نازل بسیاری از محصولات ارایه شده به بازار بیش از گذشته توجه دست اندر کاران را به ضرورت کنترل کیفی محصولات لبنی معطوف داشته است. وی ایجاد تنوع در محصولات تولیدی وتحول دربازار مصرف و تولید فرآورده های لبنی را نیازمند نگاهی علمی به آن ذکر کرد. معاون آموزشی و پژوهشی مجتمع و مسوول برگزاری این کارگاه نیز هدف از برگزاری کارگاه را پرداختن به پایه های علمی و یافته های نوین در زمینه فرآورده های لبنی تخمیری اعلام کرد. مهندس "مسعود نجف نجفی " سمت وسوی تحقیقات لبنی درهزاره جدید، استارترها، فناوری تولید ماست و فناوری تولید پنیر و انواعبسته بندی جدیددر صنایع لبنی را از عناوین برنامه های کارگاه ذکر کرد. وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارامیدواری کرد،مطالب ارایه شده در کارگاه نقطه قوت و بنای تحولی درجامعه علمی وتولیدی صنایع لنبی کشور باشد.
به گفته وی مدرس کارگاه دکتر عدنان تمیم "Tamime Adnan" استاد کالج کشاورزی اسکاتلند و عضو انجمن فناوری لبنیات انگلستان می باشد. زمینه تخصصی وی لبنیات بویژه فرآورده های تخمیری است وتاکنون چهار کتاب و 18 فصل از کتابهای مختلف را دراین زمینه تالیف کرده است. دکتر تمیم "Tamime" مشاور فنی برخی ازکارخانجات لبنی در کشورهای مختلف نیز می باشد. نجفی گفت : 40 تن از استادان دانشگاه فردوسی مشهد، مراکز آموزش عالی جهاد کشاورزی سراسر کشور، تولیدکنندگان فرآورده های لبنی در خراسان بمدت چهار روز بصورت تئوری وعملی دردونوبت صبح وبعداز ظهر مباحثی که در کارگاه آموزشی ارایه می شود، فرا خواهند گرفت. به گفته وی گروه صنایع غذایی مرکز آموزش عالی شهید هاشمی نژاد، سازمان جهاد کشاورزی خراسان، گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی و دانشگاه فردوسی برگزارکنندگان این کارگاه آموزشی می باشند. ش.ب/100/12م ا/01
۰ نفر