سالانه افزون بر شش هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید می شود
#
بندرعباس ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 29/02/79
داخلی. اقتصادی. جهاد.
معاون اموردام جهادسازندگی هرمزگان گفت: سالانه شش هزار و 500 تن گوشت
مرغ دراین استان تولید می شود.
الله یارآقاپور، پنجشنبه درگفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: اکنون
میزان مصرف سرانه گوشت مرغ دراستان 11 کیلوگرم است.
وی اظهار داشت: هم اینک 78 واحد مرغداری فعال دراین استان وجود دارد.
وی، ظرفیت تولید این واحدها دریک دوره 45 روزه را یک میلیون و500 هزار
قطعه جوجه ذکر کرد.
معاون امور دام جهاد سازندگی هرمزگان گفت:درسال گذشته 167 فقره پروانه
تاسیس مرغداری گوشتی دراستان صادر شد.
آقاپور، ترویج روشهای بهداشتی و تغذیه ای، اعمال مدیریت فنی و اصولی در
بهره برداری، کاهش مدت پرورش جوجه از60 روز به 45 روز و اعطا تسهیلات بانکی
را از جمله اقدامات موثر در بهبود وضعیت تولید مرغ استان ذکر کرد.