۲۶ دی ۱۳۷۹، ۰:۰۱
کد خبر: 6888707
T T
۰ نفر
کارخانه تولید کریستال ملامین در مجتمع پتروشیمی بجنورد احداث می شود # تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 26/10/79 مدیرعامل پتروشیمی خراسان گفت : عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید کریستال ملامین با ظرفیت سالانه 20 هزار تن با موفقیت در مجتمع پتروشیمی بجنورد ادامه دارد. علی اکبر احمدی دشتی در حاشیه بازدید خبرنگاران اعزامی تهران از مجتمع پتروشیمی خراسان گفت : این واحد تحت لیسانس شرکت " یورو تکنیکای ایتالیا" احداث می شود و برای ساخت آن 9/44 میلیون دلار سرمایه گذاری خواهد شد. وی افزود: 85 درصد هزینه ساخت این واحد از طریق تامین مالی ( فاینانس ) توسط شرکت ایتالیایی و 15 درصد بقیه از سوی طرف ایرانی تامین خواهد شد.
وی اظهار داشت: نیمی ( 10 هزار تن ) از محصول تولیدی کارخانه کریستال ملامین برای صادرات اختصاص خواهد یافت . اجرای این طرح تا کنون 28 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. احمدی دشتی خاطرنشان کرد: برای مجتمع پتروشیمی بجنورد طرحهای توسعه دیگری شامل سولفات آمونیم به ظرفیت 150 هزار تن ، اسید سولفوریک 120 هزار تن و کود اوره با پوشش گوگردی به ظرفیت 90 هزار تن در دست بررسی و اقدام است. برای ساخت این واحدها 55 میلیون دلار و 66 میلیارد ریال هزینه خواهد شد. وی در مورد ظرفیت تولید این مجتمع که در سال 75 به طور رسمی افتتاح شد ، گفت: ظرفیت این مجتمع 330 هزار تن آمونیاک و 495 هزار تن اوره است.
مدیرعامل پتروشیمی خراسان افزود:در این مجتمع سال گذشته 553 هزار تن کود اوره و 475 هزار تن آمونیاک تولید شد که بیشتر از ظرفیت اسمی ان بود و پیش بینی شده تا پایان امسال تولید کود اوره دراین مجتمع به 570 هزار تن برسد که بیش از ظرفیت طراحی شده است . وی کل مصرف کود اوره در بخش کشاورزی ایران را سالانه 1/1 تا3/1 میلیون تن اعلام کرد و افزود : این کود در مجتمعهای خراسان، شیراز و اصفهان تولید می شود. احمدی دشتی افزود : عرضه کود به بخش کشاورزی یارانه ای است و انتظار می رود با افزایش تولید در سال جاری و فروش مازاد آن ،این شرکت به سوددهی برسد. وی در مورد توزیع کود اوره گفت:این مجتمع از اغاز سال جاری تا کنون 460 هزار تن کود اوره عرضه کرده و 20 هزار تن کود نیز در انبارها ذخیره کرده است .وزارت کشاورزی به عنوان مصرف کننده کود اوره باید نسبت به خرید و حمل آن اقدام کند. مدیر عامل پتروشیمی خراسان ، مهمترین هدف این واحد بزرک صنعتی را در اینده،افزایش ظرفیت تولید آمونیاک به میزان 10 تا 15 درصد واوره به میزان 25 درصد اعلام کرد. ج - ص - 841 - 34 - 13 -
۰ نفر