۷ خرداد ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 7113465
T T
۰ نفر
خیرین مدرسه ساز استان مرکزی: مدرسه سازی جهادی مقدس و خداپسندانه است ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/03/07 اقتصاد.خیرین مدرسه ساز.نوسازی مدارس اراک- جمعی از خیرین مدرسه ساز استان مرکزی معتقدند: مدرسه سازی جهادی مقدس و عملی خداپسندانه است.
به گزارش ایرنا، این افراد گفتند: با توجه به اهمیت این امر ، جهاد مقدس مدرسه سازی فعالیت گسترده ای را آغاز کرده و این مهم باید روز به روز گسترش پیدا کند.
یک خیر مدرسه ساز شهرستان خمین گفت: توفیق انجام کارهای خیر نصیب هر فردی نمی شود، خیرین مدرسه ساز باید قدر خود را بدانند و تنها برای رضای خداوند گام بردارند.
عباس باقری افزود: خداوند انسانها را به انجام کارهای خیر سفارش بسیار کرده و مدرسه سازی یکی از بهترین کارهای خیر است.
وی بیان کرد: افراد غنی جامعه سعی کنند، بخشی از اموال خود را در راه توسعه فضاهای آموزشی هزنیه کنند.
یک خیر مدرسه ساز شهرستان ساوه نیز گفت: شیرین ترین لحظه عمرم، زمانی بود که مدرسه ای را در این شهرستان ایجاد کردم و نشاط و پویایی دانش آموزان را در آن دیدم.
رضا ذوالفقاری افزود: همه وظیفه دارند در راستای انجام کارهای خیر از جمله مدرسه سازی گام بردارند.
وی گفت: سرمایه و آینده سازان این نظام، دانش آموزان هستند و ایجاد فضاهای مناسب برای این قشر، بسیار خوشحال کننده است.
یک خیر مدرسه ساز اراکی ، هدف از مشارکت در کار خیر مدرسه سازی را رضای خدواند و پدر و مادر خود دانست.
اعظم عیدی گفت: اگر انسان دارایی و ثروتی دارد، بداند آن را خدا به او داده و باید برای رضایت پروردگار، بخشی از مال خود را در راه کارهای خیر هدیه دهد.
وی بیان کرد: انجام کارهای خیر مانند مدرسه سازی، ظاهر یک کار است و باطن و اجر این کار اگر برای رضای خدا باشد، بسیار با ارزش است.
یکی دیگر از خیرین مدرسه ساز اراکی گفت: به همراه دو تن دیگر از برادرانم ، در حال ساخت دو مدرسه در شهرک امین اراک هستیم.
حسین نقوی افزود: ما تصمیم داشتیم مالی را برای رضای خداوند و شادی روح پدر و مادرمان، اهدا کنیم، و بهترین مورد را، مدرسه سازی دیدیم.
وی بیان کرد: همه ما مدیون فرهنگ و فرهنگیان هستیم و مدرسه سازی یکی از زیباترین کارهای خیر است.
مصطفی نقوی دیگر خیر مدرسه ساز اراکی گفت: فرهنگ مدرسه سازی باید با تبلیغات و فرهنگ سازی در جامعه رواج بیشتری پیدا کند.
وی افزود: دانش آموزان سرمایه های اصلی کشورند و کمک به توسعه فضاهای آموزشی برای تحصیل این قشر، کمک به توسعه کشور است.
یک خیر مدرسه ساز از داودآباد اراک، که نمازخانه و کتابخانه ای را در روستای خود برای دانش آموزان ایجاد کرده گفت: گام برداشتن واقعی در کارهای خیر، توفیق هر فردی نمی شود، و خیرین باید قدر جایگاه خود را بدانند و تنها برای رضای خداوند حرکت کنند.
نصرت الله دهنمکی افزود: افزایش نمازخانه های مدارس و کتابخانه ها نقش موثری در گسترش فرهنگ نماز و مطالعه دانش آموزان دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی در این رابطه گفت: فعالیت خیرین یک فرایند دایمی است زیرا مدارسی که ساخته شده پس از چندین سال قدیمی می شوند.
سیف الله کریم زاده افزود: فعالیت خیرین مدرسه ساز نقش موثری در یک نوبته کردن مدارس دونوبته دارد وتاکنون تعداد زیادی از مدارس این استان، توسط خیرین ایجاد شده و این مهم باید روز به روز گسترش پیدا کند.
مدیر کل نوسازی مدارس استان مرکزی گفت: مدرسه سازی از جمله کارهای خیر ماندگار است و تاکنون خیرین این استان گامهای بزرگی را برداشته اند.
مهندس محمد صادق قائمی افزود: در حال حاضر 207 مدرسه در قالب یکهزار و 500 کلاس درس این استان به صورت دو نوبته است و در راستای برقراری عدالت آموزشی باید این مدارس به یک نوبته تبدیل شوند.
وی بیان کرد: 30 تا 40 درصد طرحهای مدرسه سازی این استان با سهم دولت ساخته شده و خیرین می توانند در راستای تکمیل آنها اقدام کنند و نام مدرسه نیز به نام خیر به ثبت می رسد.
مهندس قائمی گفت: تاکنون دو هزار و 400 کلاس درس این استان توسط مجمع خیرین مدرسه ساز ایجاد شده است.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان مرکزی نیز گفت: یکهزار و 654 خیر مدرسه ساز این استان در جهاد مقدس مدرسه سازی فعالیت دارند.
علی فخاری افزود: مدرسه سازی در استان از سال 72 به عنوان جهاد مدرسه سازی کار خود را آغاز کرد و تاکنون توفیقات بسیاری داشته است.
سیزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان مرکزی پنجم خردادماه جاری ( پنجشنبه ) در مجتمع فرهنگی ورزشی پالایشگاه شهر مهاجران برگزار شد.ک/4 7108/557 شماره 167 ساعت 17:28 تمام
۰ نفر