همایش ملی"ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی"در اصفهان آغاز شد
............................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 23/07/1390
علمی آموزشی.همایش ملی.ماندگاری مواد غذایی
اصفهان- نخستین همایش ملی"ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و
بهداشتی" روز شنبه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گشایش یافت.
به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دراین همایش گفت:سلامت،حق
آحاد جامعه است و شرع و قوانین نیز حاکمیت را ملزم به تامین سلامت مردم کرده
است.
دکتر"شاهین شیرانی"افزود:سلامت مانند زنجیری است که همه اجزای آن به هم متصل است
ویکی از مهمترین اجزای آن تغذیه است که در ارتقای کیفیت عمر نقش زیادی دارد.
وی با بیان اینکه بیش از5/1 میلیارد نفر در دنیا تغذیه مناسب ندارند، اضافه
کرد: با پیشرفت علم و افزایش جمعیت، تغییرات زیادی در تولید، نگهداری، فراوری
و مصرف مواد غذایی رخ داده است.
وی بااشاره به تبلیغات تلویزیونی درزمینه موادغذایی خاطرنشان کرد: تبلیغات
تلویزیونی الگوی تغذیه کودکان ما را تغییر داده و آنها را بیشتر به سمت غذاهای
آماده پرکالری، مواد افزودنی، نگهدارنده های شیمیایی و دارای ارزش غذایی کم
کشانده که این امر ظلم درحق نسل آینده است.
معاون غذا و داروی ذانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز دراین همایش گفت:اهمیت
کیفیت و امنیت غذا بر کسی پوشیده نیست و هر جامعه فارغ از آداب و رسوم خود
در زمینه تهیه غذا، حق دارد از غذای سالم و فارغ از سموم و آلاینده های شیمیایی
استفاده کند.
دکتر"غلامحسین صادقیان"اظهارداشت:تغییر شیوه زندگی ورفتن به سوی غذاهای آماده و
بسته بندی، انتظارات متقابلی را برای مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مواد
غذایی ایجاد کرده است.
به گفته وی،مصرف کننده بدنبال دستیابی به غذای سالم و تولیدکننده نیز بدنبال
تولید محصول سالم با ماندگاری بیشتر است واگر بر روی این فرایند کنترلی صورت
نگیرد، سلامت جامعه به خطر می افتد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود:سازمان خواروبار جهانی
(FAO)و سازمان بهداشت جهانی (WHO)درآخرین آمار خود که بهار امسال منتشر شد 47
ترکیب شیمیایی را بعنوان نگهدارنده مجاز مواد غذایی معرفی کردند.
معاونت های غذا و دارو و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با
همکاری مرکز تحقیقات امنیت غذایی و دانشکده تغذیه و علوم تغذیه،همایش علمی
"ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی" را برگزار می
کنند.
این همایش با هدف مشارکت علمی،تبادل نظر متخصصین و انتشار آخرین دستاوردهای
علمی، پژوهشی در زمینه ارتقای کیفیت در مرحله ابتدایی تا انتهایی زنجیره
موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به منظور بهبود یا افزایش مدت زمان
ماندگاری با تاکید بر کاهش نگهدارنده ها برگزار می شود.
کیفیت ماده اولیه،ارتقای تکنولوژی تولید،سیستم های نوین آزمایشگاهی،رعایت
اصول بهداشتی در کلیه مراحل بهداشت فردی، بهداشت محیط، انبار داری و نگهداری،
لزوم و بازنگری استاندارد از عناوین مورد بحث در این همایش اعلام شده است.
در این همایش 34 مقاله به شکل سخنرانی و 103 مقاله به صورت پوستر ارائه می
شود.
همایش ملی"ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی" امروز
و فردا درمرکز همایشهای علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هدف کاهش مصرف
نگهدارندهها برگزار می شود.
7149/ 607
همایش ملی"ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی"در اصفهان آغاز شد
۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر:
7138864