۱۰ مرداد ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7166410
T T
۰ نفر

کارنامه سفرهای استانی/چهارمحال و بختیاری

۱۰ مرداد ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7166410
کارنامه سفرهای استانی/چهارمحال و بختیاری خروج روستا از بن بست ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/05/10 اقتصاد.کارنامه دولت.چهارمحال و بختیاری.اقتصاد اجرایی شدن مصوبات سفرهای استانی دولت به استان چهارمحال وبختیاری در بخش توسعه راههای روستایی سبب توسعه روستاها ،خروج از بن بست و افزایش رفاه ساکنان محروم آن شده است .
چهارمحال وبختیاری از استان های کوهستانی منطقه زاگرس است که دارای بیش از 900 روستا می باشد.
این استان اکنون دارای چهار هزار و 351 کیلومتر راه است در حالی که قبل از انقلاب فقط 230 کیلومتر راه آسفالته و اندکی راه دسترسی داشت .
راههای روستایی چهارمحال وبختیاری تا قبل از دولت نهم فقط به روستاهای همجوار ختم می شد که با سفرهای استانی دولت نهم و مصوبات بسیار مهم در توسعه راههای روستایی برخی از جاده های روستایی خود تبدیل به محور گردشگری شدند.
روستاییان به یاد دارند برای رفتن به ییلاق و قشلاق از مسیرهای مالرو سخت های فراوانی می کشیدند ، اما هم اکنون جاده های سرکش و برف گیر در کنار روستاها توسعه یافته است .
دولت نهم درسفرهای استانی به چهارمحال وبختیاری مصوبات شایسته ای برای توسعه راه های روستایی اتخاذ کرد و توانست بارقه امید را در دل روستاییان شکوفا کند.
درهمین سفرها بود که برای اجرای پنج طرح راهسازی قطعه اول و دوم محور لردگان-خوزستان حد فاصلمنج بیدلهروکش آسفالتگوشکی قرح آسفالت راه روستایی آبیدک، کینک، چرکین و سفیلان کرتکلبه طول 12 کیلومتر،بهسازی و آسفالت قطعه اول محورسردشت دود به طول هشت کیلومتر و احداث یک دهانه پل در روستایامیری در شهرستان لردگان 82 میلیارد ریال هزینه شد.
معاون راه سازی اداره کل راه و ترابری چهار محال و بختیاری گفت: تعداد 32 پروژه راه اصلی و فرعی و 65 راه روستایی در این استان در دست اجراست.
کامران رهی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تحقق 100درصدی مصوبات دور اول سفر استانی هیات دولت افزود:در دور اول سفرها تعداد 9 طرح با اعتباری بالغ بر 130میلیارد و 900 میلیون ریال به تصویب رسید که 100 در صد این مصوبات اجرایی شد.
وی ، با بیان اینکه تعداد13 پیشنهاد هم در دور دوم به تصویب رسید ، اظهار داشت: از این تعداد پنج پروژه مطالعاتی می باشد و هشت پروژه دیگر با اعتباری بالغ بر 290میلیارد و 500 میلیون ریال مربوط به احداث و بهسازی راه ها است.
رهی با اشاره به پیشرفت 85 درصدی چهارخطه باغ بهادران - تونل گردنه رخ شهرکرد به عنوان یکی از مصوبات دور دوم خاطر نشان کرد: بهسازی جاده بروجن -گندمان ، سفید دشت - زرین شهر، احداث راه فارسان - دشتک، احداث باند دوم سامان -چالشترو بهسازی جاده بروجن -لردگان از جمله این مصوبات است که هم اکنون در حال اجرا هستند .
معاون راه سازی اداره کل راه و ترابری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تعداد 29 پروژه راه اصلی و راه فرعی و 60 پروژه راه روستایی با اختصاص اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان در سال 88 از سوی معاونت راهسازی انجام گرفته است.
این مقام مسول با اشاره به اختصاص 290 هزار تن آسفالت به راههای اصلی و فرعی و 150 هزار تن به راه های روستایی افزود: 100درصدپروژه های راههای روستایی بالای 50 خانوار و 80 درصد راههای روستایی بالای 20 خانوار در سال جاری اجرایی شده است.
در این سفرها همچنین برای توسعه،نگهداری و مرمت راه های روستایی این استان بالغ بر51 میلیاردو970 میلیون ریال اختصاص یافت.
سالانه یک هزار و 160 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه ونگهداری راههای روستایی این استان نیاز است اما هم اکنون دو هزار و 761 کیلومتر راه روستایی شامل یک هزار و588 کیلومتر راه آسفالته، یک هزار و 173 کیلومترزیرسازی شده و خاکی وجود دارد.
به گزارش ایرنا، استان چهارمحال وبختیاری دارای هفت شهرستان، 27 شهر و بیش از 900 روستا است و با اجرای کامل مصوبات دور اول تا سوم سفرهای استانی هیات دولت بخشی مهمی از زیرساخت های توسعه روستایی در این استان اجرایی شده است شماره 096 ساعت 13:20 تمام
۰ نفر