۲ مرداد ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 7434304
T T
۰ نفر
رئیس پارک علم و فناوری گیلان : باید خلاء های قانونی را از میان برداشت ......................................................................
بندرانزلی ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 02/05/87 داخلی.علمی.پارک علم و فناوری.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان گفت : باید خلاء های قانونی در مسیر اجرای برنامه های پارکهای علم و فناور را از میان برداشت.
"مجید متقی طلب" روز چهارشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی پارکهای فناوری کشور در بندرانزلی در مصاحبه با ایرنا اظهار داشت: پارکهای علم و فناور پل ارتباطی میان مراکز علمی و پژوهشی و مراکز تولیدی و اجرایی هستند.
وی افزود: باوجود این اهمیت و نقش این پارکها در توسعه فناوری کشور، برخی خلاء های قانونی در مسیر اجرای برنامه های این پارکها وجود دارد که باید با برنامه ریزی این خلاء های قانونی را از میان برداشت.
متقی طلب مهمترین خلاء های قانونی موجود بر سر راه فعالیت های این پارکها را بحث مالکیت فکری و سرمایه گذاری خطرپذیر اعلام و تصریح کرد: اگر خلاء های فوق با تلاش مسوولان از میان برداشته شود شاهد ارتقای چشمگیر کمی و کیفی فعالیت های پارکها خواهیم بود.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری گیلان تلاش بسیاری در حمایت از شرکت های تحت پوشش خود دارد و در همین راستا پارسال 70 درصد اعتبارات جاری خود را به حمایت از شرکت های فوق اختصاص داد.
متقی طلب اضافه کرد: هر شرکتی که تحت پوشش پارک علم و فناوری گیلان باشد از کلیه مساعدت های لازم در زمینه های مالی، حقوقی ،بازاریابی، معرفی محصولات به مراکزمصرف کنندگان ،استقرار در فضای استاندارد،تخصیص امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی و بسیاری موارد دیگر بهره مند می شود.
این مقام مسوول سقف تسهیلات مالی قابل ارایه به شرکت فناور تحت پوشش خود را 350 میلیون ریال و به هسته تحقیقاتی 50 میلیون ریال اعلام کرد.
متقی طلب در خصوص تعداد شرکت های فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری گیلان گفت : در حال حاضر 125 هسته تحقیقاتی، شرکت فناور و شرکت مستاجر تحت پوشش این پارک هستند.
وی خاطرنشان کرد: این شرکت ها در حوزه های فناوری اطلاعات، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی، مکانیک، الکترونیک و غیره مشغول به فعالیت هستند.
متقی طلب اظهار داشت : خوشبختانه توسعه فعالیت های پارک علم و فناوری در گیلان بسیار مطلوب بوده و ما در حال حاضر در شهرهای انزلی ، آستانه اشرفیه، رودبار، صومعه سرا، و رودسر دارای واحد رشد و فناور هستیم.
به گفته وی آستارا از جمله شهرهایی است که ایجاد مرکز رشد و فناوری در آن در دستور کار قرار دارد و پیش بینی می شود در آینده ای نه چندان دور شاهد راه اندازی مرکز رشد در این شهر بندری باشیم.
از سال 1381 براساس مصوبه شورای گسترش دانشگاه ها، ساختار سازمان پژوهش های سابق گیلان تبدیل به پارک علم و فناوری شد.
از پنجم مهرماه 82 اولین مجموعه شرکت های مستقر در پارک و مرکز رشد گیلان به تعداد 9 واحد در حوزه فناوری اطلاعات پذیرفته و تحت پوشش پارک قرار گرفتند.
از مرداد ماه سال 84 به دلیل بالا بودن سقف تقاضاهای ارایه شده به پارک فناوری گیلان، با مصوبه وزارت علوم کلیه رشته های قابل پذیرش از رشته فناوری اطلاعات به صورت جامعی از رشته ها تبدیل و تحت پوشش پارک فناوری قرار گرفتند.
در حال حاضر در استان گیلان یک پارک فناوری و پنج مرکز رشد و فناور مشغول به فعالیت هستند.
کارگاه آموزشی آئین نامه اجرایی ماده 47 قانون برنامه چهارم توسعه از روز چهارشنبه با حضور مدیرکل دفتر پارکهای علم و فناوری کشور، روسای پارکهای فناور کشور، دو تن از نمایندگان گیلان در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران سازمانهای مرتبط با حوزه های فعالیت پارکها در هتل سفیدکنار بندرانزلی آغاز به کار کرد. ک/ 3 506/7152/620 شماره 374 ساعت 17:44 تمام
۰ نفر