معاون استاندارمازندران: واحدهای خبازی بایدتجمیع ویابه صورت تعاونی اداره شوند
...................................................................
ساری ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 23/05/87
داخلی.اقتصادی.تجمیع.واحد.خبازی.مازندران.
معاون برنامه ریزی استاندار مازندران گفت: واحدهای خبازی در این استان
باید تجمیع و واحدهای انبوه و یا شرکتهای تعاونی ایجاد کنند.
"ولی الله فرزانه" روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این امر باعث
ساماندهی مطلوبتر واحدهای خبازی استان و کیفی سازی بیشتر در پخت نان
مرغوب به مردم می شود.
وی افزود: کیفیت نان در مازندران در مقایسه با سالهای گذشته کمی بهتر
شده اما این به این معنا نیست که کیفیت نان خیلی بهتر شده و مردم راضی
هستند.
معاون برنامه ریزی استاندار مازندران با اشاره به شناسایی حدود 13 مورد
عامل تاثیرگذار در کیفیت پخت نان ، حدود هفت مورد از این عوامل را به
خبازان نسبت داد.
"فرزانه" با اشاره به اینکه برخی نانواییهای استان هم از کیفیت پایین
آرد سهمیه ای خود گله مند هستند گفت: مسوولیت بی کیفتی آرد به عهده شرکت
غله است.
وی با بیان اینکه 75 درصد واحدهای خبازی در مازندران نان بربری پخت
می کنند ، کیفیت پایین آرد را در پخت این نوع نان در خبازیها بیشتر دانست.
معاون برنامه ریزی استاندار مازندران همچنین با بیان اینکه فرمانداران
به عنوان روسای کمیسیونهای تعزیرات ویژه گندم ، آرد و نان در شهرستانها
به صورت ویژه از واحدهای خبازی نظارت دارند گفت: تصمیم داریم جلسه های
این کمیسیونها را برای بررسی واحدهای متخلف با حضور مردم در واحدهای
خبازی متخلف تشکیل دهیم.
"فرزانه" با بیان اینکه از سه هزار و 419 واحد خبازی فعال در مازندران
پارسال حدود نیمی از آنها تعزیر شدند خاطر نشان کرد: در این مدت پنج
واحد خبازی هم به علت عدم کیفیت در پخت نان ، کم فروشی و عدم رعایت مسایل
بهداشتی تعطیل شدند.ک/3
506/7330/503/ 402
شماره 223 ساعت 13:05 تمام
معاون استاندارمازندران: واحدهای خبازی بایدتجمیع ویابه صورت تعاونی اداره شوند
۲۳ مرداد ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر:
7440950