۲۵ مهر ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 7463390
T T
۰ نفر
اهمیت پیوند اولیا و مربیان در رشد فکری و روانی دانش آموزان ...........................................................
زاهدان ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 25/07/87 داخلی.اجتماعی.آموزش و پرورش پیوند و ارتباط بیشتر اولیا و مربیان نقش مهمی در پرورش و رشد فکری و روانی دانش آموزان دارد.
ارتباط خانواده و مدرسه نقش مهمی در تربیت و آموزش بهینه کودکان دارد و مربیان را در رسیدن به اهداف آموزشی کمک می کند.
هفته اولیا و مربیان در ماه نخست سال تحصیلی فرصت مناسبی برای مربیان و مسوولان مدارس فراهم کرده تا با ارتباط و دعوت از والدین دانش آموزان زمینه ایجاد و تحکیم پیوندهای عاطفی، اخلاقی و انسانی بین کانون خانواده و مدرسه را تقویت کنند.
مشاوره و برنامه ریزی، تهیه برنامه بهداشتی و نظارتی، همفکری و همکاری اولیا با مدرسه و ایجاد ارتباط دو سویه از مهمترین اهداف هفته پیوند اولیا و مربیان است.
هر یک از دو کانون خانواده و مدرسه، به تنهایی موفقیت زیادی در روند تربیتی دانش آموز نخواهند داشت و باید مجموعه سیاست ها و برنامه هایی طراحی شده توسط آموزش و پرورش، در این دو کانون مورد توجه و عمل قرار گیرد.
خانه و مدرسه زمانی می توانند رسالت آموزشی و تربیتی خاص خود را به نحو مطلوب انجام دهند که هر یک شناخت تربیتی کافی داشته باشند و نقش خود را با بصیرت ایفا کنند.
انجمن اولیا و مربیان که در راستای ارتقا سطح آگاهی پدران و مادران و دست اندرکاران تعلیم و تربیت در مدارس گام بر می دارد باید در تعلیم و تبیین نقشهای تربیتی خانه و مدرسه اهتمام ورزد.
هفته پیوند اولیا و مربیان در سیستان و بلوچستان با نواختن زنگ میثاق با آرمان های مقدس انقلاب اسلامی در مدارس این استان آغاز شد.
کارشناس مسوول انجمن اولیا و مربیان سازمان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا در این خصوص گفت: زنگ پیوند، نمادی از میثاق مجدد اولیا و مربیان در راستای تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است.
"غلامرضا علی احمدی" اظهار داشت: از آنجا که ارتباط بین اولیا و مربیان مدارس در پیشرفت آموزشی و تربیتی دانش آموزان نقش بسزایی دارد، همکاری رسانه های گروهی در زمینه تشویق و ترغیب والدین به ارتباط بیشتر با آموزش و پرورش ضروری و مهم است.
رییس سازمان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز به همین مناسبت گفت: پیوند اولیا و مربیان در پرورش و رشد فکری و روانی دانش آموزان نقش سازنده ای داشته و آنان می توانند با تعامل و همکاری دو سویه در راستای شکوفایی، رشد و تربیت صحیح دینی و اسلامی دانش آموزان گام بردارند.
"ابراهیم اعتصام" تاکید کرد: ضعف ارتباطی میان این دو گروه، مسایل و مشکلات فراوانی در تعلیم و تربیت دانش آموزان به وجود می آورد.
وی بیان کرد: پیوند اولیا و مربیان و ارتباط مناسب و منسجم میان خانواده و مدرسه زمینه را برای تربیت و آموزش بیشتر و بهتر دانش آموزان فراهم می کند.
اعتصام گفت: این هفته، فرصت مناسبی برای استحکام روابط عاطفی، اخلاقی و انسانی اولیا دانش آموزان و مربیان مدارس است.
او اظهار داشت: اکنون 60 درصد مدارس سیستان و بلوچستان، انجمن اولیا و مربیان دارند و یکی از برنامه های امسال این نهاد، افزایش شمار این انجمن در شهرهای استان و تغییر نگرش نسبت به آن است.
رییس آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: این حق یک خانواده ایرانی است که در روند تحصیلی فرزندشان با مدیر مدرسه تعامل برقرار کند و به عنوان عضو انجمن اولیا و مربیان در سرنوشت وی تاثیرگذار باشد.
به گزارش ایرنا، 24 تا 30 مهرماه هر سال به عنوان هفته پیوند اولیا و مربیان نامگذاری شده است. ک/4 7315/653/659 شماره 129 ساعت 12:23 تمام
۰ نفر