۱۴ آذر ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 7482943
T T
۰ نفر

ایران با 140 دانشگاه خارجی ارتباط علمی دارد

۱۴ آذر ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 7482943
ایران با 140 دانشگاه خارجی ارتباط علمی دارد ...............................................
زاهدان ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 14/09/87 داخلی.فرهنگی.علمی.دانشگاهها.
قایم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در روابط بین الملل گفت: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ایران در بعد علمی و پژوهشی با 140 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی خارج از کشور ارتباط دارند.
دکتر ارسلان قربانی روز پنجشنبه در حاشیه نشستهای تخصصی همایش آموزشی و هم اندیشی مدیران روابط بین الملل دانشگاههای کشور در زاهدان به ایرنا گفت: طی چند سال گذشته با شناخت توانمندی های دانشگاه ها، همکاری علمی و پژوهشی بین المللی شتاب زیادی گرفته است.
وی افزود: این مقوله سبب رشد شاخص های عمومی در زمینه پژوهشی در بعد بین الملل، تجربه دانشگاه ها و افزایش پذیرش در دوره های تکمیلی شده است.
او ادامه داد: توجه به این شاخص ها زمینه را برای تصویب پیشنهاد ایران مبنی بر تشکیل و راه اندازی نهاد رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام در تهران فراهم کرده و در آینده نزدیک تاسیس می شود.
وی نقش دانشگاه سیستان و بلوچستان را در بعد ارتباط بین الملل مهم توصیف و بیان کرد: اکنون در این دانشگاه مدیریت بین الملل به صورت کاربردی نهادینه شده است.
او اظهار داشت: دانشگاه سیستان و بلوچستان با نهادینه کردن این تفکر اکنون رتبه چهارم در میان دانشگاه های کشور در بعد ارتباط علمی با دیگر کشورها را دارد.
قایم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در روابط بین الملل ادامه داد: ایجاد کرسی دایم زبان فارسی در دانشگاه آپسالای سوئد نمونه ای از فعالیتهای دانشگاه سیستان و بلوچستان است.
همایش آموزشی و هم اندیشی مدیران روابط بین الملل دانشگاههای کشور از چهارشنبه با حضور 100 نفر از مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستاتن آغاز شده است.
این همایش با برگزارش نشستهای تخصصی صبح و بعد از ظهر امروز ادامه دارد.
مدیر امور بین الملل و همکاریهای بین دانشگاهی و معاون طرح توسعه دانشگاه سیستان و بلوچستان هم گفت: توسعه علمی و فناوری در هر کشور مستلزم تلاش برای گسترش مرزهای دانش است.
دکتر آدم ترکمن زهی به ایرنا گفت: بدست آوردن دانشهای جدید، توسعه و تکمیل آن، راهکار اساسی در رشد و ارتقا زیرساختی و تقویت بنیه علمی کشور است.
او افزود: بی شک تبادل دانش و تجربیات علمی بین جوامع مختلف کاری مهم و حیاتی است.
وی مدیریت امور بین الملل و همکاریهای بین دانشگاهی را مسوول برقراری ارتباطات علمی و بین المللی دانشگاه، تلاش در فراهم کردن زمینه های مناسب برای روابط آکادمیک ملی و بین المللی و تسهیل در مبادله ها عنوان کرد.
او محورهای فعالیت متمرکز این مدیریت را شناسایی مراکز معتبر علمی و تحقیقاتی بین المللی، فراهم کردن زمینه برقراری ارتباط، برنامه ریزی برای امضا تفاهم نامه و قرارداد همکاری و تلاش در اجرایی کردن آنها ذکر کرد.
وی همچنین ایجاد بستر مناسب برای طرحهای آموزشی و تحقیقاتی مشترک با هدف ارتقا و توسعه سطح علمی دانشگاه در زمینه علوم و فناوریهای جدید و برنامه ریزی و تلاش برای تقویت و توسعه چهره بین المللی دانشگاه را از دیگر وظایف مدیریت امور بین الملل دانشگاه ها عنوان کرد.
مدیر امور بین الملل و همکاری بین دانشگاهی و معاون طرح توسعه دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: مدیریت امور بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان با هدایت و حمایت جدی رییس دانشگاه توانسته گامهای موثری در راستای اجرای سیاست های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بردارد.
وی امضا چندین تفاهم نامه همکاری با دانشگاه های معتبراروپایی، آمریکای شمالی و آسیایی را از دستاوردها و اقدامهای این مدیریت برشمرد.
او تاسیس دوره های دکتری مشترک زمین شناسی با دانشگاه پیشاور پاکستان، ایجاد کرسی مشترک زبان شناسی با دانشگاه آپسالای سوئد، برگزاری همایش های بین المللی زبانشناسی و تجارت شرق و غرب آسیا و انتشار مجله های وزین علمی مشترک بین المللی را نمایانگر تلاش و توانمندی این دانشگاه دانست.
وی تاسیس دکترای مشترک زبانشناسی و زبان و ادبیات فارسی با دانشگاه آپسالای سوئد را از برنامه های در دست اقدام و اجرای این مدیریت نام برد.
او نشستهای آموزشی و هم اندیشی مدیران روابط بین الملل دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور را سبب آشنایی، ترغیب و تشویق مدیران در توسعه روابط بین دانشگاه های داخل و خارج ذکر کرد.ک/3 7311/7313/653/660 شماره 180 ساعت 12:33 تمام
۰ نفر