رییس هیات مدیره شرکت غله:کارخانه های آردمازندران بایدبازسازی شوند
..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 87/11/08
اقتصاد.غله.بازسازی.کارخانه
ساری - رییس هیات مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت:
کارخانه های آرد استان مازندران باید بازسازی و نوسازی شوند.
به گزارش خبرنگار ایرنا ،محمدرضا حیدری روز سه شنبه با بیان این مطلب در
همایش گامی به سوی پیشرفت ویژه خبازان شهرستان قائمشهر که در سالن همایش
عمارت شهرداری این شهر برگزار شد افزود: از 17 کارخانه آرد استان
مازندران 10 کارخانه قدیمی است و نیاز به بازسازی دارد.
وی به روز رسانی صنایع را در جهان و کشور مهم دانست و ادامه داد: می
بایست کارخانه های آرد به منظور بالا بردن کیفیت آردهای تولیدی مورد نیاز
خبازیها اقدام به بازسازی نمایند.
به گفته حیدری تامین آرد و نان به عنوان یکی از نیازها و دغدغه های
جامعه است که هم اکنون دولت در راستای تامین این محصول تولید آرد را با
قیمت 75 ریال در اختیار خبازان قرار می دهد .
وی به مساله هدفمند کردن یارانه ها به عنوان یکی از سیاستهای اساسی و
در دست اجرای دولت نهم اشاره کرد و افزود: به دلیل هدفمند نبودن یارانه
ها سالانه بیش از دو هزار میلیارد ریال تفاوت قیمت آرد و نان استان
مازندران وجود دارد.
حیدری گفت: در حالیکه این میزان صرف یارانه نان در مازندران از
اعتبارات این استان بیشتر است .
وی با اشاره به اینکه سرانه آرد مصرفی ایران بالاتر از سرانه مصرف
کشورهای دیگر جهان است خواستار مدیریت مصرف نان از سوی شهروندان شد.
وی زیاد بودن تعداد نانوایی ها را یکی از دلایل افزایش سرانه مصرف نان
دانست و گفت: براساس میانگین کشوری به ازای هر یکهزار و 200 تا یکهزار و
500 نفر می بایست یک واحد خبازی وجود داشته باشد .
وی به تعداد سه هزار و 420 واحد خبازی موجود در استان مازندران اشاره
کرد و ادامه داد: در حالیکه در استان مازندران به ازای هر 700 نفر یک
واحد خبازی وجود دارد.
رییس هیات مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: این
تعداد بالای خبازیها منجر به افزایش سرانه مصرف نان در مازندران به نسبت
استانهای دیگر می شود .
وی از افزایش قیمت نان در اوایل سال آینده در مازندران پس از دوسال عدم
تغییر قیمت خبر داد و گفت: با توجه به وقوع تورم در ابتدای هر سال طی دو
سال اخیر قیمت نان در استان مازندران هیچ گونه تغییری نکرد.
در ادامه این همایش جمعی از نانوایان در خصوص مشکلات پیش روی فعالیتشان
مطالبی را بیان کردند.ک /3
7329/503/ 402/506
شماره 258 ساعت 13:51 تمام