60 درصد از کنسانتره و آبمیوه کشور در آذربایجان غربی تولید می شود
...............................................................
مهاباد، خبرگزاری جمهوری اسلامی 25/10/86
داخلی.اقتصادی.صنایع.کنسانتره.
مدیرکل صنایع و معادن آذربایجان غربی گفت: 60 درصد از محصول سالانه
کنسانتره و آبمیوه کشور در این استان تولید و روانه بازارهای داخلی و
خارجی می شود.
محمد حاج زمانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: هم اکنون
آذربایجان غربی سالانه با تولید 60 هزار تن انواع کنسانتره و آبمیوه،
اولین استان و قطب نخست تولید صنعت کنسانتره و آبمیوه کشور به شمارمی رود.
وی یادآور شد: 24 خط تولید آبمیوه و کنسانتره دراین استان فعالیت دارد
که عنصر پایه آنها سیب و انگور می باشد.
حاج زمانی کیفیت تولید محصول کنسانتره را مطلوب عنوان کرد و یادآور شد:
به دلیل دارا بودن کیفیت عالی و دریافت استانداردهای جهانی وضعیت فروش
محصول کنسانتره این استان در بازارهای جهانی در حد خوبی قرار دارد.
وی مهمترین بازارهای خارجی کنسانتره این استان را کشورهای عراق، ترکیه
و سوریه اعلام کرد و افزود: اخیرا برای بازارهای روسیه و کشورهای آسیای
میانه نیز جهت صادرات کنسانتره بازاریابی صورت گرفته است.
مدیرکل صنایع و معادن آذربایجان غربی گفت: سالانه شش هزار تن انواع
کنسانتره تولید شده در این استان به کشورهای خارجی صادر می شود.
وی از تولیدکنندگان این بخش خواست با بکارگیری راهکارهای مناسب و
پایین آوردن قیمت تمام شده توان رقابت خود را در بازارهای جهانی افزایش
دهند.
استان آذربایجان غربی با داشتن 95 هزار هکتار باغات میوه و تولید سالانه
یک میلیون تن انواع محصولات باغی یکی از مهمترین قطب های تولید میوه بویژه
محصول سیب و انگور در کشور به شمار می رود.ک/3
584/587
شماره 079 ساعت 10:56 تمام