مصرف غذاهای کنسروی در دوران بارداری ضریب هوشی کودکان را کاهش می دهد
۲۱ آبان ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر:
7550945
مصرف غذاهای کنسروی در دوران بارداری ضریب هوشی کودکان را کاهش می دهد
#
اصفهان ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 21/08/86
داخلی.علمی. پزشکی. تغذیه.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف غذاهای کنسرو شده در
دوران بارداری، هوش و تربیت پذیری کودکان را کاهش می دهد.
دکتر "رویا کلیشادی" روز دوشنبه در سمینار تغذیه درمانی و غذای سالم در
گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت : غذاهای کنسرو شده از مواد مصنوعی
خوش طعم کننده و نگهدارنده برخوردارند که نه تنها مواد مغذی ندارد بلکه
باعث اختلال در تولید سلولهای مغزی می شود.
وی اظهار داشت: مصرف غذاهای ناسالم توسط مادران که بیشتر ناشی از بی توجهی
و عادات غلط غذایی و فرهنگی است، موجب می شود که سن یادگیری و تربیت پذیری
کودکان به دلیل تامین نشدن سلولهای مغزیشان از نظر ویتامین و پروتئین،
افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه برخی از مادران از خوردن غذاهای مقوی از جمله جگر
کباب شده و شلغم پرهیز می کنند، گفت: خوردن این غذاها به همراه دیگر غذاها
از جمله آبگوشت، سیرابی، کله پاچه و سبزیجات موجب تغذیه، تکثیر و ماندگاری
دائم سلوهای مغزی و استحکام استخوان مادر و جنین می شود.
وی با بیان اینکه برخی ازمادران جوان ازخوردن غذاهایی مانند جگر امتناع
می کنند، گفت: در زمینه تغذیه افکار و عادات نادرست تغذیه بیش از فقر
اقتصادی تاثیر گذار است.
کلیشادی افزود: برنج کته ساده، ماست ، کشک و سبزیجات از ارزان ترین ،
مقوی ترین و در دسترس ترین منبع غذایی برای مادران باردار می باشد.
سمینار تغذیه درمانی و غذای سالم روز دوشنبه در تالار بیمارستان" صدوقی"
اصفهان با حضور متخصصان حرف مختلف پزشکی برگزار شد و موضوعات تغذیه در
بیماران "دیابت "، "گوارشی" ، "بیماری های قلبی و عروقی" مورد بررسی قرار
گرفت.
7133/603/ 607