۲۱ آبان ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 7550945
T T
۰ نفر
مصرف غذاهای کنسروی در دوران بارداری ضریب هوشی کودکان را کاهش می دهد # اصفهان ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 21/08/86 داخلی.علمی. پزشکی. تغذیه. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف غذاهای کنسرو شده در دوران بارداری، هوش و تربیت پذیری کودکان را کاهش می دهد. دکتر "رویا کلیشادی" روز دوشنبه در سمینار تغذیه درمانی و غذای سالم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت : غذاهای کنسرو شده از مواد مصنوعی خوش طعم کننده و نگهدارنده برخوردارند که نه تنها مواد مغذی ندارد بلکه باعث اختلال در تولید سلولهای مغزی می شود. وی اظهار داشت: مصرف غذاهای ناسالم توسط مادران که بیشتر ناشی از بی توجهی و عادات غلط غذایی و فرهنگی است، موجب می شود که سن یادگیری و تربیت پذیری کودکان به دلیل تامین نشدن سلولهای مغزیشان از نظر ویتامین و پروتئین، افزایش یابد. وی با اشاره به اینکه برخی از مادران از خوردن غذاهای مقوی از جمله جگر کباب شده و شلغم پرهیز می کنند، گفت: خوردن این غذاها به همراه دیگر غذاها از جمله آبگوشت، سیرابی، کله پاچه و سبزیجات موجب تغذیه، تکثیر و ماندگاری دائم سلوهای مغزی و استحکام استخوان مادر و جنین می شود. وی با بیان اینکه برخی ازمادران جوان ازخوردن غذاهایی مانند جگر امتناع می کنند، گفت: در زمینه تغذیه افکار و عادات نادرست تغذیه بیش از فقر اقتصادی تاثیر گذار است. کلیشادی افزود: برنج کته ساده، ماست ، کشک و سبزیجات از ارزان ترین ، مقوی ترین و در دسترس ترین منبع غذایی برای مادران باردار می باشد. سمینار تغذیه درمانی و غذای سالم روز دوشنبه در تالار بیمارستان" صدوقی" اصفهان با حضور متخصصان حرف مختلف پزشکی برگزار شد و موضوعات تغذیه در بیماران "دیابت "، "گوارشی" ، "بیماری های قلبی و عروقی" مورد بررسی قرار گرفت. 7133/603/ 607
۰ نفر