۱۶ اسفند ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 7577266
T T
۰ نفر
نگاهی به زندگی سردار شهید میرحسینی قائم مقام لشگر ثارالله .........................................................
زاهدان ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 16/12/86 داخلی.فرهنگی.یادواره شهدا.
یادواره سرداران شهید میرقاسم میرحسینی قائم مقام لشگر 41 ثارالله و غلامحسن میرحسینی روز پنجشنبه در گلزار شهدای روستای جزینک سیستان برگزار شد.
حضور گروههای مختلف مردمی به خصوص مسوولان در این یادواره چشمگیر بود.
به گزارش ایرنا خطه سیستان در طول هشت سال جنگ تحمیلی رژیم بعث صدام، دلیرمردان زیادی برای دفاع از نظام و میهن تقدیم اسلام و انقلاب کرده که هر یک به نوبه خود رشادتهای فراوانی از خود بر جای گذاشته اند.
جای جای خطوط دفاع مقدس نشانه ای از دلاورمردیهای رزمندان پرتوان و سلحشور سیستانی را به یادگار دارد که نه تنها همرزمانشان بلکه سایر هموطنان همواره از آنان به نیکی و سلحشوری یاد می کنند.
در میان خیل عظیم شهدای سیستان و بلوچستان سردار و سپهدار این شهیدان حاج قاسم میرحسینی قائم مقام لشگر 41 همیشه پیروز ثارالله از جایگاهی خاص برخوردار است بگونه ای که فرماندهی معظم کل قوا و مقام معظم رهبری در تجلیل از این شهید بزرگوار می فرمایند:"شهید حاج قاسم میرحسینی از سرداران لشگر 41 ثارالله در میدان نبرد و هنگام دفاع از آن شخصیتهای استثنایی و جالب است که من مردم سیستان را اینگونه شناختم." دستاوردهای امروز انقلاب و نظام اسلامی ایران در عرصه های مختلف نتیجه ایثارگری شهیدانی همچون میرحسینی است، زیرا قرآن و احادیث ائمه اطهار(ع) جایگاه شهیدان و ارزش کار آنان را بهتر نشان داده و از این سرافرازان همیشه جاوید تاریخ به نیکی یاد کرده است.
ایمان والای شهیدان در کنار اطاعت محض آنان از رهبری نظام و امام امت رمز موفقیت انقلاب و سرافرازی نظام اسلامی بود.
رزمندگان اسلام در هشت سال جنگ تحمیلی رژیم صدام علیه میهن اسلامی هیچگاه به منافع و مادیات دنیوی فکر نمی کردند و تنها اندیشه آنان اطاعت از آرمانها و بیانات امام امت بود.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، زندگینامه شهیدان خطه سیستان در هشت سال دفاع مقدس و به ویژه شهید میرحسینی سرشار از معنویت، ایثار و شهامت در راه خداوند است.
سردار شهید قاسم میرحسینی در سال 1342 در روستای میربیک از توابع جزینک زابل دیده به جهان گشوده بود.
شروع تحصیلات وی از سال 1347 بود و در سال 1360 موفق به اخذ مدرک دیپلم شد.
وی در همین سال به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و در بخشهای پذیرش و عملیات این نهاد انقلابی مشغول فعالیت شد.
میرحسینی که چهار برادر دیگر هم دارد به همراه آنان برای گذراندن دوره آموزش فرماندهی به پادگان امام علی (ع) تهران اعزام شد.
شهید میرحسینی پس از گذراندن پنج ماه دوره آموزشی همزمان با عملیات بزرگ بیت المقدس برای شرکت در این عملیات عازم جبهه حق علیه باطل شد.
وی در سال 1361 نخست به عنوان مربی آموزشی و سپس فرماندهی گردان خدمت کرد و در عملیات والفجر مقدماتی مسوول طرح و عملیات تیپ ثارالله بود و پیش از عملیات خیبر به فرماندهی این تیپ برگزیده شد.
میرحسینی پس از ازدواج در سال 1362، تابستان 1363 به عنوان مسوول طرح و عملیات لشگر 41 ثارالله انتخاب و با شرکت در عملیات بدر به شدت مجروح شد.
این سردار شهید که در سن 22 سالگی توفیق زیارت به خانه خدا را یافته بود پس از بازگشت از سفر معنوی به عنوان قائم مقام لشگر 41 ثارالله معرفی شد.
نوزدهم آذر ماه سال 1365 روز فراموش نشدنی برای همرزمان میرحسینی، خانواده و مردم دارالولایه سیستان به شمار می رود.
سردار قاسم میرحسینی سرانجام پس از چندین سال حضور شجاعانه و دلاورمردی در جبهه دفاع از کیان میهن و اسلام طی عملیات کربلای پنج در منطقه عملیاتی شلمچه به درجه رفیع شهادت نایل آمد. ک/4 7308/565/660 شماره 314 ساعت 13:17 تمام
۰ نفر