تولید گوشت مرغ در آذربایجان غربی، 20 هزار تن افزایش می یابد
#
مهاباد، خبرگزاری جمهوری اسلامی 19/09/84
داخلی.اقتصادی.اموردام.تولیدات دامی.
مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی از افزایش 20 هزار
تنی تولید گوشت مرغ در طول برنامه چهارم توسعه، در این استان خبر داد.
میرجواد سیدنژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: در زمان
حاضر سالانه 44 هزار تن گوشت مرغ در مرغداری های گوشتی استان تولید می شود
که این میزان پیش بینی شده است تا پایان برنامه چهارم توسعه به 64 هزار
تن برسد.
وی یادآورشد: بر همین اساس تولید تخم مرغ نیز پیش بینی شده است در طول
برنامه چهارم توسعه با پنج هزار و 500 تن افزایش به 15 هزار و 500 تن
برسد.
سیدنژاد ضریب تبدیل طیور به گوشت را در مرغداری های گوشتی استان را 3/2
درصد اعلام کرد و گفت: پیش بینی شده است تا این میزان به 5/2 درصد برسد.
وی، ظرفیت جوجه ریزی استان را 8/6 میلیون قطعه در هر دوره اعلام کرد و
افزود: بر اساس برنامه های تدوین شده در صنعت دام و طیور آذربایجان غربی
این استان در افق سال 1400 به یکی از مهمترین قطب های صنعت طیور کشور تبدیل
خواهد شد.
مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در زمینه ظرفیت واحدهای
کشتارگاهی این استان گفت: در زمان حاضر 9 کشتارگاه طیور به ظرفیت 21 هزار
قطعه در ساعت وجود دارد که این میزان سه برابر ظرفیت مورد نیاز استان
است.
سیدنژاد یادآور شد: این استان در زمینه تولید جوجه یکروزه نیز با تولید
28 میلیون قطعه جوجه علاوه بر تامین نیاز استان، جوجه یکروزه مورد نیاز
بیشتر نقاط استان را تامین می کند.
(584/587)