۲۹ خرداد ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 7916005
T T
۰ نفر

هند مطالعه بر روی منشا پیدایش جهان را آغاز کرد

۲۹ خرداد ۱۳۹۰، ۰:۰۱
کد خبر: 7916005
هند مطالعه بر روی منشا پیدایش جهان را آغاز کرد ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/03/29 علمی آموزشی.هند.هند دهلی نو - موسسه تحقیقات فیزیک نجومی (IIA( هند مطالعه بر روی منشا پیدایش جهان را با نصب ابزارها و تجهیزات ویژه آغاز کرد.
به گزارش ایرنا، هند برای انجام مطالعات و تحلیل پرتوهای گاما که می تواند رازهایی از منشا پیدایش جهان و کره زمین باشد چهل میلیارد روپیه حدود 900 میلیون دلار اعتبار پیش بینی کرده است.
موسسه تحقیقات فیزیک نجومی (IIA( هند یک تلسکوپ با قطر 21 متر در هنله واقع در منطقه له نصب کرده که پرتوهای گاما را از فضا می گیرد و به فیزیکدانان نجومی برای مطالعه درباره اصل وجودی کمک می کند.
مسوول رصدخانه نجوم هند هانلی در این باره به خبرگزاری پی تی آی هند گفت: پرتوهای گاما، پردازنده های انرژی بالا در جهان هستند و مطالعه آنها به ما در درک انرژی بالای فیزیکی نزدیک به سیاه چاله ها، اشیای متراکم، اجسام تیره و حوزه های دارای جاذبه بالا کمک می کند.
پرفسور توشار پی.پرابهو افزود: هدف اصلی از این اقدام درک اتفاقاتی است که در منابع پرتو گامای کیهانی می افتد و این تلسکوپ در کنار گردآورنده نور بصری از یک آرایه بزرگ تکثیرکننده تصاویر برای بهبود این روند برخوردار است.
پرفسور پرابهو در این باره ادامه داد: منطقه هانلی به دلیل ارتفاع بالا و هوای خشک به عنوان یکی از مهمترین سایت های مناسب برای چنین تحقیقات نجوم در هند به شمار می رود.
گفتنی است رصدخانه نجوم هند برای نخستین بار حدود یک دهه پیش تلسکوپ چاندرا هیمالیا را در این جا کار گذاشت و این نخستین گام در راستای توسعه تلسکوپ دیداری- مادون قرمز بزرگ ملی هند بود.
به نظر می رسد که یک دیده بانی معمولی انتشار پرتوهای گاما به ارتقای دانش جهانی درباره فرایندهای فیزیکی که سیاه چاله ها را احاطه کرده و دیگر اشیای متراکم با حوزه های جاذبه بالا و طبیعت اشیای تیره کمک کند.
هم اکنون دانشمندان بر این باورند که جهان براثر یک انفجار عظیم به وجود آمده است اما انتظار می روند که این امکانات جدید پاسخ هایی را برای فرآیندی که قبل از آن منجر به آغاز عالم وجود داشته ، پیدا کنند.
سه کهکشان با سیاه چاله های بسیار بزرگ و چندین ستاره بی ثبات جدید در کهکشان ما، کشف های هستند که از طریق تلکسوپ بدست آمده اند.
آساق 1392**589** شماره 021 ساعت 10:09 تمام
۰ نفر