۲۳ تیر ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7960496
T T
۰ نفر
دروغ پردازی های ناتمام و ادامه دارآمریکا از زبان مرکزتحقیقات جهانی ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/04/23 سیاسی.آمریکا.کلینتون.دروغ پردازی تهران - آمریکا با دروغ پردازی های مکرر و ناتمام و تحریف واقعیات درصدد است تا به زعم خود سایر کشورها و حتی نهادهای بین المللی را فریب دهد و اهداف استکباری اش را در سراسر جهان پیش ببرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز تحقیقات جهانی در کانادا، شبکه خبری بی بی سی در 4 ژوئیه اعلام کرد، هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا گفت، هدف استقرار پایگاه موشکی بالستیک آمریکا در لهستان، روسیه نیست بلکه، حمایت از لهستان در مقابل تهدید سایر کشورها از جمله ایران است.
حال سوال این است که چرا باید ایران، لهستان را تهدید کند؟ آیا وقتی وزیر خارجه آمریکا چنین از سر سبک مغزی سخن می گوید، به اصطلاح اعتبار آمریکا زیر سوال نمی رود؟ آیا کلینتون تصور می کند با این حرف می تواند دولت روسیه را فریب دهد؟ آیا کسی سخنان وی را باور می کند؟ آیا هدف وی از گفتن چنین دروغ فاحشی، سرپوش گذاشتن بر اقدام تهاجمی آمریکا علیه روسیه نیست ؟ در عین حال، کلینتون درباره کشیدن بست فولادی به دور آزادی و سرکوب دموکراسی و آزادی های مدنی در سراسر جهان هشدار داد. ممکن است روزنامه نگاران آمریکایی این سوال برایشان مطرح شود که آیا روی سخن وی، آمریکا بوده است.
گلن گرینوالد هفته گذشته از وضع قانونی از سوی گارد ساحلی آمریکا خبر داد که طبق آن، روزنامه نگارانی که بدون مجوز، بیش از 65 فوت به عملیات پاکسازی بریتیش پترولیوم در خلیج مکزیک نزدیک شوند، به پرداخت 40 هزار دلار جریمه نقدی و یک تا 5 سال زندان محکوم می شوند.
به نوشته روزنامه نیویورک تایمز و چندین روزنامه نگار، این شرکت (بی پی )، گارد ساحلی آمریکا، وزارت امنیت داخلی و پلیس ساحلی مانع از عکسبرداری روزنامه نگاران از فاجعه ناشی از نشت نفت و مواد سمی به این خلیج می شوند کلینتون در 5 ژوئیه در تفلیس گرجستان، یعنی جایی که بر اساس روزنامه واشنگتن پست روسیه را به حمله و اشغال گرجستان محکوم کرده است، حاضر شد.
چه نکته ای در این دروغ نهفته است ؟ حتی کشورهای اروپایی که عروسک خیمه شب بازی آمریکا محسوب می شوند، گزارش های مستندی را درباره آغازگر بودن گرجستان در جنگ با روسیه منتشر کرده اند. گرجستان بلافاصله بعد از حمله ای که به اوستیای جنوبی و باهدف از بین بردن جدایی طلبان صورت گرفت، شکست خورد.
به نظر می رسد، جهان و شورای امنیت سازمان ملل به آمریکا اجازه داده است تا به دروغهای بی پایان خود برای پیشبرد اهداف استکباری اش در جهان ادامه دهد. این دروغها چه نفعی برای شورای امنیت و جهان دارد؟ پس از آنکه بیل کلینتون رئیس جمهوری پیشین آمریکا به تشریح نادرست جنگ میان صربستان و آلبانیایی تباران کوزوو پرداخت و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را برای حمله به صربستان فریب داد و پس از آنکه بوش، دیک چنی معاون، وزارت خارجه، مشاور امنیت ملی و تقریبا تمام اعضای دولت وی، سازمان ملل و جهان را در مورد وجود سلاحهای کشتار جمعی صدام حسین فریب دادند و در نتیجه حمله به عراق را آغاز کردند، چگونه است که شورای امنیت سازمان ملل بار دیگر فریب اوباما را می خورد و تصور می کند، ایران دارای برنامه تسلیحات هسته ای است ؟ هر شانزده سازمان اطلاعاتی آمریکا، گزارش توقف برنامه تسلیحاتی ایران از سال 2003 را منتشر کردند. چرا شورای امنیت باید این گزارش را نادیده بگیرد؟ بازرسان تسلیحاتی آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران همواره گزارش کرده اند که در برنامه انرژی هسته ای ایران هیچگونه انحرافی دیده نشده است.
اگر شورای امنیت سازمان ملل این موارد را نادیده نگرفته است، چرا تحریم های ضد ایرانی را به دلیل پایبندی این کشور به حق خود در برخورداری از انرژی هسته ای در چارچوب پیمان منع اشاعه تسلیحات هسته ای، تائید کرد؟ تحریم های سازمان ملل قانون مدار نیستند. این تحریم ها، حقوق ایران را به عنوان یکی از امضاکنندگان این پیمان نادیده می گیرد. آیا این همان نقطه ضعفی نیست که کلینتون از آن سخن می گوید؟ واشنگتن از تحریم های سازمان ملل سوء استفاده کرد و آن را دستاویزی برای تصویب تحریم ها علیه ایران قرار داد.
چرا شورای امنیت سازمان ملل به آمریکا چراغ سبز نشان داده است تا جنگ دیگری را در خاورمیانه به راه اندازد؟ مرکز تحقیقات جهانی در کانادا افزود، چرا روسیه کناره گرفته است ؟ به اصرار واشنگتن، دولت روسیه از تحویل سیستم دفاع هوایی که ایران خریداری کرده بود، سر باز زد. آیا روسیه، ایران را تهدید بزرگتری از آمریکا برای خود می بیند؟ چه کسی روسیه را با پایگاه های نظامی و موشکی و تامین بودجه انقلاب های رنگین در مناطق تحت حکومت روسیه و امپراتوری شوروی سابق تهدید می کند؟ دلیل کناره گیری چین چه بوده است ؟ اقتصاد رو به رشد چین نیازمند منابع انرژی است و ایران ذخیره خوبی برای چین محسوب می شود. سیاست آمریکا با ممانعت از دستیابی چین به انرژی، این کشور را محدود کرده است. این در حالی است که چین، بانکدار آمریکا محسوب می شود و می تواند در عرض چند دقیقه دلار آمریکا را در هم بکوبد.
آمریکام **9156** 1088 شماره 127 ساعت 15:59 تمام
۰ نفر