به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا،'حمید شاه آبادی' در مراسم پایانی چهارمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر،افزود:عرصه هنر كشور دارای دو وجه قابل توجه است.نخست هنرمندان و مفاخری كه كوله باری از تجربه دارند و می توانند با آثار خود نقش بنیادین و بسزایی در فضای فرهنگی داشته باشند و از سوی دیگر مردم هنر دوست كه می توانند با حمایت های خود به این بخش رونق بخشند.
معاون وزیر ارشاد ادامه داد:جشنواره هنرهای تجسمی در قامت یك رویداد واقعی بوده كه در درون خود آثار پیشكسوتان و مفاخر فرهنگی هنری را جای داده است.
این مقام مسوول در معاونت امور هنری وزارت ارشاد توضیح داد: فعالیت در 10 بخش هنری در فضاهای نمایشگاهی تهران و شهرستان ها نشانه رونق این جشنواره تجسمی فجراست.
شاه آبادی اظهار امیدواری كرد كه با برگزاری این جشنواره امكان دست یابی به تعریف صحیح و مورد نظر نظام و فعالان فرهنگی كشور دست یابیم.
معاون امور هنری وزیر ارشاد با بیان اینكه هنر عشق و آثار هنری جلوه ای از آن هستند ، ادامه داد:آثارهنری متعهدانه سلامت روحی و درونی را برای هنرمند به همراه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا،'محمود شالویی'مدیركل دفتر هنرهای تجسمی فجر نیز در این مراسم گفت:سال 90 در حالی به پایان می رسد كه 47 رویداد تجسمی با مشاركت 11 هزار و 900 هنرمند در این سال انجام شده است.
وی افزود: تعداد كل آثار این فعالیت های هنری بیش از 71 هزار و 500 اثرهستند كه رقم قابل توجهی است. در بخش 'بیداری اسلامی' بیش از 3 هزار اثر داخلی و خارجی ارایه شد.
رییس شورای سیاست گذاری جشنواره تجسمی فجر یادآورشد:برای این بخش جایزه ای معادل 50 سكه بهار آزادی در نظر گرفته شد كه هیات داوران هیچ اثری را شایسته این جایزه نداستند،البته در میان آثار ارسالی آثار برجسته و ارزشمندی به دبیرخانه رسید كه به تعدادی از آثار برترجوایزی تعلق گرفت.
شالویی ادامه داد:امیدواریم امكاناتی برای خرید آثار برتر این جشنواره فراهم شود.
وی به آغاز فعالیت دبیرخانه جشنواره پنجم تجسمی فجر اشاره كرد و گفت: تلاش می شود فراخوان جشنواره بعدی به زودی منتشر و فعالیت های آن آغاز شود.
چهارمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر از 10 بهمن در تهران، استان های كشور و 10 كشور برپا شد و 14 اسفندماه پایان یافت.
در بخش مدعوین جشنواره بیش از 290 اثر در موزه هنرهای معاصر تهران و در بخش رقابتی بیش از یكهزار و 350 اثر در 9 رشته در موسسه فرهنگی، هنری صبا، فرهنگسرای نیاوران و موزه هنر امام علی(ع) و در بخش بیداری اسلامی بیش از 300 اثر در موزه هنرهای معاصر فلسطین به نمایش گذاشته شد.
بخش فیلم های مستند هنرهای تجسمی با نمایش 37 فیلم، همایش 'تحولات هنر انقلاب تا امروز'، نمایشگاه 9 هنرمند برجسته هنرهای تجسمی و كارگاه سفال در شاهرود و بسطام از برنامه های جشنواره چهارم هنرهای تجسمی فجر بود.
هنرمندان 80 كشور جهان آثارشان را به این رویداد معتبر هنری ارایه كردند.
فراهنگ**9173**
معاون امور هنری وزیر ارشاد:
آثار هنري بايد سنگ بناي هنر متعهد و اصيل باشد
۱۵ اسفند ۱۳۹۰، ۸:۴۱
کد خبر:
80023355
تهران-معاون امورهنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بر لزوم تعريف هنر متعهد و ارزشي تاكيد كرد و گفت:آثار هنري بايد سنگ بناي هنر متعهد و اصيل باشد و جامعه را به سمت كلام معنوي سوق دهد.