۱۷ فروردین ۱۳۹۱، ۱۰:۲۵
کد خبر: 80062407
T T
۰ نفر

دماوند - امام جمعه دماوند، پيشرفت اقتصادي را مستلزم تنظيم روابط كار، كارگر، سرمايه، سرمايه گذار و ترغيب فرهنگ استفاده از كالاهاي داخلي در ميان مصرف كنندگان و توليد با هدف صادرات دانست.

حجت الاسلام و المسلمین 'محمد علاء الدینی' روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا درباره تاكید اسلام به كار، سرمایه و تولید محصولات كیفی اظهار داشت: لازمه استقلال، پیشرفت اقتصادی و اعتلا و رشد ایران اسلامی، پرداختن همه جانبه به این سه مقوله است.

وی پیشرفت های فعلی كشور را برای جهانیان غیرقابل باور دانست و گفت: اكثر كشورهای استكباری درصدد هستند تا پیشرفت های فعلی كشور را كه ناشی از رهبری داعیانه مقام معظم رهبری، ولایتمداری و تلاش و كوشش مردم و مسئولان و اعتماد بین اركان نظام و مردم است، را خدشه دار كنند.

امام جمعه دماوند ابراز امیداوری كرد در سال 'تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی' تمام افراد جامعه در هر جایگاه و پست و مقام، با تكیه بر دانش و علم و ارتقای كیفیت محصولات داخلی بر مبنای ارزشهای اخلاقی و دینی، رونق و شكوفایی اقتصادی كشور را تضمین و تحقق بخشند.

حجت الاسلام علاءالدینی پیشرفت های فعلی كشور را در سال جهاد اقتصادی بسیار ارزشمند خواند و تصریح كرد: امسال نیز با حمایت های مضاعف از سوی دست اندكاران شاهد حركت جهشی رونق اقتصادی در عرصه های مختلف خواهیم بود.

وی بهره مندی از ابتكار، خلاقیت و نوآوری كارگران و مردم فرهیخته را در تولید كالاهای با كیفیت و قابل عرضه و رقابت در بازار جهانی ضروری دانست و گفت: جوانان ولایتمدار و مستعد كشور با استفاده از هوش و استعداد خود، درخشش اقتصادی ایران را در سال 91 رقم خواهند زد.

امام جمعه دماوند واردات بی رویه كالا را معضلی در تضعیف تولیدات داخلی دانست و خاطرنشان كرد: برای حمایت از تولیدكنندگان داخلی نباید واردات را رونق بخشید و متقابلا تولیدكنندگان نیز باید با تولید محصولات باكیفیت از گرایش مصرف كنندگان به كالاهای خارجی جلوگیری كنند.

حجت الاسلام علاءالدینی رعایت استانداردها، رعایت اصول اخلاقی و دینی، تحقیق و پژوهش برای تولید كالاهای برتر با هدف تولید كالاهای صادراتی همراه با حمایت های دولتی و تلاش متعهدانه و مستمر تمام افراد جامعه را لازمه پیشرفت دانست.

وی تنظیم روابط كارگر و سرمایه گذار و رفع احساس ناامنی را بین این دو موجب شتاب رونق اقتصادی كشور و جذب سرمایه های ملی در راستای تولید و ایجاد ارزش افزوده دانست و خاطرنشان كرد: كارگر، سرمایه گذار، مصرف كننده و دولت شاخه های اصلی پیشرفت اقتصادی كشور هستند و هریك سهم بسزایی در این امر دارند.

وی اتخاذ تدابیر لازم برای جلب اعتماد سرمایه گذاران داخلی و ارزش قایل شدن برای سرمایه گذاران كشور را در جذب سرمایه های داخلی موثر دانست و ابراز امیدواری كرد با جذب بهینه سرمایه ملی و ترغیب مصرف كنندگان به كالاهای داخلی و بررسی و حمایت همه جانبه از اركان مختلف تولید ملی بتوان شاهد شكوفایی اقتصادی ایران اسلامی در سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی بود.

تهرام/8128/1457//////
۰ نفر