به گزارش روز شنبه روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، این دانشجو در این خصوص گفت: با اختراع معرق نمد ، نمدمالی از چرخه كاربریهای سنتی خارج و كاربری های جدید مثل تزیین به كاربری های آن افزوده میشود.
علیمحمد چاوكی با اشاره به ثبت معرق نمد با شماره 73406 در سازمان ثبت اختراعات كشور افزود: معرق نمد ، شیوه مدرن و پیشرفته نمدمالی است كه میتواند موجب تحول بسیاری در این رشته راكد و سنتی شود.
وی گفت: با هنر ابداعی نمد می توان در آینده نزدیك با بستر سازی و ایجاد این رشته به صورت یكی از واحدهای درسی رشته صنایع دستی در دانشگاهها به ترویج آن در سطح كشور پرداخت.
چاوكی افزود: با این شیوه میتوان پیچیدهترین طرحها و نقوش اعم از نوشته ، تصویر اشخاص ، طرحهای اسلیمی و سنتی ، نقوش فرش و گلیم و حتی مینیاتور را به راحتی روی نمد منتقل كرد.
وی اظهار كرد: در این شیوه دیگر هنرمند به صورت ذهنی و فیالبداهه به نقشاندازی روی نمد نمیپردازد بلكه میتواند طرحهایی را از پیش تهیه و سپس آنها را روی نمد منتقل كند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این صنعتگر برجسته ایلامی گفت: در معرق نمد هر نقشی به همان زیبایی طرح روی كاغذ روی نمد كار میشود.
594/530/245
اردبيل - يك دانشجوي رشته صنايع دستي دانشگاه محقق اردبيلي ، هنر معرق نمد را ابداع كرد.