حجت الاسلام 'علی كمساری' روز چهارشنبه در آستانه پایان فراخوان اولین 'جشنواره سراسری فیلم اشراق' هدف از برگزاری جشنواره های متعدد از سوی مركز هنری دفتر تبلیغات را زمینه سازی برای شناسایی و كشف استعدادهای هنری در حوزه های مختلف هنری عنوان كرد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره اشراق، وی ادامه داد: جهت دهی و تعیین اولویت در حوزه هنری مربوطه در بین مخاطبان جشنواره از اهداف دیگر برگزاری جشنواره های مختلف مركز فرهنگی، هنری است.
كمساری با اشاره به اینكه فیلم به عنوان مدرنترین ابزار هنری كه از آن امروزه به عنوان 'هنر هفتم' یاد می شود قدرت تأثیرگذاری و انتقال پیام بالایی دارد ادامه داد: در حال حاضر پر جاذبه ترین و پرمخاطب ترین هنر موجود در دنیا و اساسا زبان مشترك بین اقوام و ملل فیلم و سینما است.
وی اضافه كرد: بدیهی است كه حوزه های علمیه نه تنها نباید خود را از قدرت و تاثیرگذاری این هنر ارزشمند محروم كند بلكه باید این هنر را در خدمت ترویج اخلاق و ارزشهای معنوی قرار دهد.
كمساری گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با همین هدف، جشنواره سراسری فیلم اشراق را از سال گذشته اعلام فراخوان كرد كه پس از گذشت مدتی با استقبال خوب مخاطبان در حوزه و خارج حوزه مواجه شد.
وی رشتههای 'فیلمنامه كوتاه'، 'فیلم كوتاه مستند'، 'فیلم كوتاه داستانی' و 'پویانمایی' را 4 رشته این جشنواره عنوان كرد و افزود: این 4 رشته در دو بخش اصلی 'طلاب هنرمند' و 'هنرمندان غیرطلبه' داوری میشوند.
كمساری ادامه داد: همچنین یك بخش غیررقابتی هم به عنوان بخش جنبی داریم كه در آن تولیدات سینمای حرفه ای و كارهای بلند سینمایی كه در این حوزه تولید شدهاند مورد ارزیابی و تحلیل قرار می گیرد.
وی گفت: هدف از قرار دادن این بخش در جشنواره این است كه به جامعه سینمایی كشور پیام بدهیم كه حوزه علمیه فعالیت های شما در این زمینه را رصد می كند.
كمساری ادامه داد: تبلیغ برای محقق شدن و نتیجه دادن به رسانه هایی نیاز دارد و منبر، اینترنت، شعر و حتی یك تابلوی نقاشی می توانند به عنوان رسانه عمل كنند.
وی گفت: جشنواره به خودی خود برای ما هدف نیست بلكه هدف كشف استعدادها و توانایی ها و به دست آوردن سطح هنر دینی است.
اولین جشنواره سراسری فیلم اشراق از سوی «مركز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم» و با هدف 'شناسایی و تشویق آثار فاخر با محوریت روحانیت' و 'تشویق هنرمندان و فیلمسازان برای كار در این حوزه' در قم برگزار میشود.
'توجه به جایگاه فرهنگی، جنبه های معنوی، جذابیت ها و زیبایی های معنوی روحانیت و حوزه های علوم دینی در جامعه'، 'توجه به حضور اجتماعی روحانیت و نقش حوزه های علوم دینی در جامعه ایرانی'، 'تعمیم ارزش های والای فرهنگی اجتماعی روحانیت و حوزه های علوم دینی' و 'آشنا كردن عموم جامعه با فرهنگ و زندگی روحانیت و حوزه های علوم دینی' از دیگر اهداف این جشنواره ذكر شده است.
'جایگاه روحانیت و حوزه های علوم دینی در زندگی فرهنگی ـ اجتماعی مردم'، 'روحانیت و تبلیغ دین (شیوه های مدرن و سنتی تبلیغ دین)'، 'شخصیت فردی و زندگی روحانیون'، 'شخصیت اجتماعی روحانیون و نیازهای امروز جامعه'، 'زی طلبگی، تبلیغ دین در سایه ی رفتار و تهذیب نفس'، از محورهای موضوعی این جشنواره كه در نیمه اول خرداد ماه امسال در قم برگزار می شود است.ك/2
569 / 380/
رييس مركز فرهنگي، هنري دفتر:
دفتر تبليغات اسلامي به دنبال 'تبليغ هنري' است
۳۰ فروردین ۱۳۹۱، ۸:۵۴
کد خبر:
80084403
قم ـ رييس مركز فرهنگي، هنري دفتر تبليغات اسلامي گفت: نگاه مركز هنري و فرهنگي دفتر تبليغات حوزه علميه به هنر و استفاده از زبان آن براي تبليغ و تحقق بهتر آن است و در واقع به دنبال تبليغ هنري است.