' اصغر یزدانی' روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت : بسیاری از ساكنان شهرهای واقع در مسیر این طرح با كمبود آب مواجهند و بنابراین این طرح باید هرچه زودتر اجرا شده و طی سه سال آینده به اتمام برسد.
وی با بیان اینكه اجرای این طرح 800 میلیارد ریال هزینه در بر دارد ، ادامه داد: بیش از 24 درصد از آب انتقالی در این طرح برای استفاده صنایع چهارمحال و بختیاری لازم است .
این مسوول تصریح كرد : در صورت اجرایی نشدن این طرح ، فعالیت صنایع موجود در مسیر انتقال متوقف می شود .
یزدانی، شهرك های صنعتی بروجن، سفید دشت ، فرخ شهر و شهركرد را از مهم ترین صنایع واقع در مسیر آبرسانی طرح بن- بروجن عنوان كرد و گفت:60 درصد جمعیت استان در فاصله بن تا بروجن ساكنند و چنانچه مشكل آبرسانی این مسیر برطرف شود مشكل آب بسیاری از ساكنان این مناطق نیز حل خواهد شد .
مدیر عامل شركت آبفا شهری چهارمحال و بختیاری افزود : با توجه به خشكسالی های اخیر و كم شدن آب چاه ها، این شركت برای رفع كمبود های موجود راهكار استفاده از آب های سطحی را در برنامه های خود قرار داده است .
یزدانی تصریح كرد : با تامین آب شرب فارسان از چشمه بابا حیدر و شهرهای مسیر بن تا بروجن از طرح انتقال آب بن- بروجن، این شهرها دیگر از آب چاه استفاده نمی كنند.
وی مصرف سالیانه آب شرب شهری در چهارمحال و بختیاری را بیش از 35 میلیون متر مكعب عنوان كرد و افزود : در حال حاضر در شهركرد هشت مخزن باحجم 21 هزار مترمكعب وجود دارد كه آب این مخازن از 38 حلقه چاه تامین می شود .
این مسسول شركت آبفا شهری چهارمحال و بختیاری در پایان افزود: اولین تصفیه خانه آب چهارمحال و بختیاری در شهر سامان با اعتبار در نظر گرفته شده ای بالغ بر 32میلیارد ریال در حال احداث است و مطالعات ساخت این تصفیه خانه نیز از ردیف اعتباری برخوردار شده است.
11
مديرعامل آبفا شهري چهارمحال وبختياري تسريع در اجراي طرح آبرساني بن- بروجن را خواستار شد
۳۰ فروردین ۱۳۹۱، ۱۲:۴۶
کد خبر:
80085043
شهركرد - مديرعامل شركت آب و فاضلاب شهري چهارمحال وبختياي گفت: تسريع در اجرا و بهره برداري از طرح آبرساني موسوم به' بن - بروجن' براي تامين نياز آبي شهرهاي استان ضروري است .