رییس دانشگاه ایلدیر تركیه روز شنبه در این دیدار از دانشگاه تبریز به عنوان یكی از دانشگاه های قدیمی و نزدیك به شهر ایلدیر یاد كرد و گفت: تركیه از توسعه روابط بین المللی با ایران استقبال می كند.
ابراهیم حقی ارتباطات دانشگاهی را راهكار مناسبی برای گسترش همكاری ها عنوان كرد و گفت: شرایط آب و هوایی شهر ایلدیر، پتانسیل خوبی برای انجام پژوهش های كشاورزی را فراهم می كند.
رییس دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز نیز گفت: این نشست به منظور بررسی راهكارهای عملی همكاری دوجانبه، بین دانشكده كشاورزی این دانشگاه با دانشگاه ایلدیر تركیه صورت گرفت.
صفر نصرالله زاده ادامه داد: دانشگاه تبریز به عنوان یكی از دانشگاه های قدیمی و جامع كشور دارای ظرفیت های زیادی برای توسعه همكاری های مشترك می باشد.
وی با اشاره به مشتركات دینی، فرهنگی و تاریخی بین دو ملت ایران و تركیه افزود: به خاطر همین اشتراكات و نزدیكی دانشگاه ایلدیر به دانشگاه های استان آذربایجان شرقی، ارتباط قوی و موثری می تواند بین دو دانشگاه برقرار شود.
وی با بیان اینكه دانشكده كشاورزی از آزمایشگاه های پیشرفته و اعضای هیأت علمی توانمند و مجرب برخوردار است گفت: این دانشگاه و به خصوص دانشكده كشاورزی آماده هر گونه همكاری های علمی، پژوهشی و فرهنگی است و در این خصوص مایل هستیم از پتانسیل های دانشگاه ایلدیر دیدن كنیم.
به گفته وی دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز در سال1334 تاسیس شده و در حال حاضر105 عضو هیات علمی و دو هزار و 300 نفر دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشكده مشغول به تحصیل می باشد.
در پایان این نشست رییس دانشگاه ایلدیر و هیات همراه با همراهی رییس و جمعی از اساتید و مدیران گروه های آموزشی دانشكده كشاورزی دانشگاه تبریز از امكانات موجود در ساختمان تحصیلات تكمیلی این دانشكده و آزمایشگاه ها بازدید كردند.
8120/587/ 1645
همكاري هاي دو جانبه دانشگاه تبريز با دانشگاه هاي تركيه بررسي شد
۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۲۱
کد خبر:
80099942
تبريز- همكاري هاي دوجانبه دانشگاه تبريز با دانشگاه ايلدير تركيه در نشستي در اين دانشگاه بررسي شد.