به گزارش خبرنگار ایرنا ، 'محمدرضا طهماسبی بیرگانی' اظهار كرد: با تحقق این برنامه شمار قطعات و تجهیزات پرمصرف حفاری تولید داخل به 20 هزار قطعه افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به این كه در صنعت حفاری 25 هزار قطعه پرمصرف مورد استفاده قرار می گیرد افزود: تولید داخلی این قطعات از برنامه های تدوین شده در شركت ملی حفاری ایران است.
طهماسبی بیرگانی گفت: تاكنون دو هزار و 500 میلیارد ریال از سوی این شركت در زمینه بومی سازی قطعات و تجهیزات حفاری هزینه شده است و مبلغ تخصیصی برای سال جاری افزون بر 600 میلیارد ریال خواهد بود.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شركت ملی حفاری ایران ادامه داد: این اعتبار با توجه به برنامه ریزی شورای عالی پژوهش شركت و حمایت های معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت و شركت ملی نفت ایران در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اجرای پروژه های تحقیقاتی كاربردی صنعت حفاری در این مدیریت، گفت: این پروژه ها با هدف بومی سازی تجهیزات اساسی مورد استفاده در بخش های حفاری و خدمات فنی و تخصصی این صنعت براساس هدایت و اعمال نظارت از سوی شورای عالی پژوهش و فناوری شركت برنامه ریزی و تعریف می شود.
طهماسبی بیرگانی به ارتباط نزدیك امور پژوهش و فناوری این شركت با دانشگاه ها و مراكز تحقیقاتی و پژوهشی كشور اشاره كرد و افزود: در چارچوب تعامل با مراكز آموزش عالی تاكنون نسبت به تاسیس و راه اندازی دفاتر پژوهش و فناوری شركت در دانشگاه های صنعت نفت، تهران، شهید چمران، صنعتی شریف، امیر كبیر و پژوهشگاه صنعت نفت اقدام شده است.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شركت ملی حفاری ایران همچنین همكاری تنگاتنگ با صنعتگران داخلی به ویژه انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان را در شتاب بخشی در جهت اجرای این پروژه ها و تامین نیازهای صنعت حفاری، بسیار ارزشمند خواند.
وی تهیه و تدوین دانش فنی با هماهنگی و همكاری مدیریت تداركات و امور كالای شركت در زمینه ساخت دستگاه های حفاری خشكی و دریایی و تجهیزات جانبی آن از جمله سازه دكل حفاری، پمپ گل، دستگاه بالابر حفاری ( دراوركس)، گرداننده فوقانی (تاپ درایو)، میكسرهای گل، مجموعه سامانه پسماند سیال حفاری، انواع پمپ های گریز از مركز، و كمپرسورها، و سامانه كنترل برق دستگاه حفاری ( اس سی آر) را از موفقیت های پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت این شركت برشمرد.
طهماسبی بیرگانی در همین ارتباط به تهیه و تدوین دانش فنی و ساخت تجهیزات خدمات فنی حفاری نظیر دستگاه لوله مغزی سیار، پمپ تراك و یونیت های سیمانزنی، اسید زنی و تزریق نیتروژن، تجهیزات جم سیستم، انواع سیلوهای سیمان و اسید، انواع آویزه های آستری (لاینر هنگر) و تجهیزات درون چاهی اشاره داشت.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شركت ملی حفاری ایران گفت: تهیه و تدوین تجهیزات خدمات ویژه حفاری شامل تراك های نمودار گیری، دستگاه نمودار گیری از گل حفاری و سایر ابزار الكترونیكی مرتبط، تجهیزات حفاری انحرافی از جمله دستگاه ام ال تی، جهت یاب مغناطیسی، سیستم ام دبلیو دی و موتورهای درون چاهی از دیگر توفیقات به دست آمده در زمینه تامین نیازهای صنعت نفت و دستیابی به تولید انبوه این تجهیزات در داخل كشور است.ك/1 646/7162
اهواز - مدير پژوهش، فناوري و مهندسي ساخت شركت ملي حفاري ايران از هدف گذاري براي ساخت سه هزار قطعه كاربردي در صنعت حفاري در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني خبر داد.