۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۲۰
کد خبر: 80118890
T T
۰ نفر
ارتقا خدمات بهداشت و درمان يكي از دستاورهاي سفرهاي رييس جمهور به خراسان رضوي است

مشهد – ارتقا چشمگير خدمات در حوزه بهداشت و درمان يكي از دستاوردهاي سفرهاي استاني رييس جمهور به مناطق مختلف كشور و نيز خراسان رضوي است كه مورد تاكيد كارشناسان اين بخش مي باشد.

تحقق شعار'عدالت در سلامت' یكی از برنامه های مهم دولت در راستای برخورداری و دستیابی اقشار مختلف جامعه به خدمات بهداشتی و درمانی با كیفیت مطلوب است.

در همین چارچوب و طی سفرهای نخست، دوم و سوم هیات دولت به استان خراسان رضوی 26 مصوبه در حوزه بهداشت و درمان به تصویب رسید كه هر یك از این مصوبات طرحهای متعددی را شامل می شوند.

'احداث و بازسازی بیمارستانها، راه اندازی مراكز بهداشتی و درمانی روستاها، تجهیز مراكز درمانی به لوازم پزشكی، احداث پایگاههای اورژانس شهری و جاده ای، احداث دانشكده و توسعه و تجهیز امكانات آموزشی و رفاهی در دانشگاه علوم پزشكی مشهد' از جمله مصوبات سفرهای هیات دولت به خراسان رضوی بوده اند.

به گفته مسوولان هم اینك افزون بر 70 درصد از پروژه های حوزه بهداشت و درمان در استان خراسان رضوی پیشرفت 100 درصدی داشته و مورد بهره برداری قرار گرفته و عملیات مابقی پروژه ها نیز در دست اجرا است.

سفرهای هیات دولت به خراسان رضوی از سال 1385 آغاز شد و اینك این استان آماده میزبانی چهارمین سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت است.

مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفرهای هیات دولت در دانشگاه علوم پزشكی مشهد در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در سفر نخست رییس جمهور و اعضای هیات دولت به خراسان رضوی 11 مصوبه، در سفر دوم 14 مصوبه و در سفر سوم یك مصوبه در حوزه بهداشت و درمان به تصویب رسید.

دكتر 'عباس شاپوری مقدم' افزود: رییس جمهور و اعضای هیات دولت در سفرهای خود به خراسان رضوی توجه ویژه ای به بخش درمان و اتمام طرحهای نیمه تمام بهداشتی و درمانی این استان داشته اند.

وی گفت: مصوبات سفرهای هیات دولت در قالب احداث، تكمیل و تجهیز بیمارستانها و مراكز مختلف بهداشتی و درمانی و تهیه امكانات و تجهیزات پزشكی در استان خراسان رضوی بوده است.

او در تشریح پیشرفت فیزیكی مصوبات سفرهای هیات دولت به خراسان رضوی در حوزه بهداشت و درمان افزود: هم اكنون 18 مصوبه از پیشرفت 100 درصدی برخوردار بوده و هشت مصوبه دیگر در مجموع بطور متوسط پیشرفت 20 تا 70 درصدی دارند.

مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفرهای هیات دولت در دانشگاه علوم پزشكی مشهد تكمیل و تجهیز بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا(ع)، احداث دو بیمارستان سوانح در مشهد، تجهیز بخش اورژانس بیمارستان قائم(عج) این شهر، بررسی منطقه ویژه آزاد درمانی در مشهد و تاسیس دانشكده بهداشت را از جمله مصوبات ذكر كرد.

وی گفت: احداث بیمارستان در شهرهای رشتخوار، فیض آباد، خلیل آباد و فریمان، تكمیل و تجهیز بیمارستانهای خواف، كلات، سرخس، درگز و تجهیز بیمارستانهای تربت جام، قوچان، تایباد، بردسكن و تربت حیدریه به سی تی اسكن، احداث مراكز بهداشتی و درمانی شبانه روزی در شهرهای صالح آباد و باخرز، راه اندازی بخشهای دیالیز و ICUاورژانس در شهرستانهای درگز، سرخس و كلات از دیگر مصوبات سفرهای هیات دولت به استان خراسان رضوی هستند.

شاپوری مقدم ساخت 16 پایگاه اورژانس جاده ای، خرید 40 دستگاه آمبولانس، تجهیز 30 پایگاه امداد جاده ای و شهری به آمبولانس، ساخت خانه ها و مراكز بهداشت شهری و روستایی و همچنین تكمیل و ساخت 55 خانه پزشك را از دیگر مصوبات سفرهای هیات دولت به خراسان رضوی برشمرد.

وی با اشاره به اعتبارات مورد نیاز برای تكمیل طرحهای ناتمام سفرهای دولت گفت: هم اكنون تكمیل شش طرح عمرانی مصوبات سفر در حوزه بهداشت خراسان رضوی نیازمند 663 میلیارد ریال است كه به دلیل عدم تخصیص اعتبار هیچ اقدامی برای برخی از آنها صورت نگرفته است.

مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفرهای هیات دولت در دانشگاه علوم پزشكی مشهد افزود: تجهیز بیمارستانهای خواف و كلات، ساخت و تجهیز بیمارستان سوانح طالقانی مشهد، تكمیل و تجهیز بیمارستان امام رضا(ع) و ساخت و تجهیز بیمارستان سوانح محور جنوب از جمله طرحهای ناتمام نیازمند تخصیص اعتبار هستند كه هم اكنون از پیشرفت دو تا 95 درصدی برخوردارند.

وی اظهارداشت: گرچه پیشرفتهای قابل ملاحظه ای در اجرای مصوبات سفرهای هیات دولت و رییس جمهور در استان خراسان رضوی صورت گرفته اما اجرای این اقدامات در حوزه بهداشت و درمان با چالشهایی نیز روبرو بوده است.

او گفت: تاكنون اقدامی برای ساخت سالن چندمنظوره ورزشی، فرهنگی، آموزشی و هنری در دانشگاه علوم پزشكی مشهد كه یكی از مصوبات سفرهای هیات دولت می باشد انجام نشده است.

وی با اشاره به اختصاص 200 میلیارد ریال برای ساخت خانه ها و مراكز بهداشت شهری و روستایی در خراسان رضوی ادامه داد: طبق توافق انجام شده می بایست 100میلیارد ریال از این مبلغ توسط نهاد ریاست جمهوری پرداخت شده و وزارت بهداشت و استانداری خراسان رضوی نیز هر یك 50 میلیارد ریال برای این منظور اختصاص دهند.

او گفت: تخصیص این اعتبارات تاكنون از سوی استانداری خراسان رضوی بطور كامل انجام شده است.

وی با اشاره به روند تكمیل بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا(ع) مشهد افزود: تكمیل و تجهیز این بیمارستان كه از پیشرفت 30 درصدی برخوردار می باشد نیازمند افزون بر 258 میلیارد ریال اعتبار است.

مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفرهای هیات دولت در دانشگاه علوم پزشكی مشهد

گفت: ساخت بیمارستان طالقانی در محور شمالی مشهد نیز با دارا بودن 100 تخت فعال هم اكنون از پیشرفت فیزیكی 95 درصدی برخوردار است.

وی اظهاراشت: تكمیل مرحله سوم بخشهای اداری و پیشیبانی این بیمارستان نیازمند 30 میلیارد ریال اعتبار است.

شاپوری مقدم با اشاره به عملیات اجرایی بیمارستان سوانح شماره دو در محور جنوبی مشهد نیز گفت: ساخت این بیمارستان به علت تغییر ظرفیت بیمارستان از 100 به 420 تختخواب و كمبود اعتبار با تاخیر آغاز شده است.

وی افزود: هم اكنون عملیات تسطیح زمین و گودبرداری این بیمارستان در حال انجام است.

او تجهیز30 پایگاه امداد جاده ای و شهری به آمبولانس و امكانات لازم را از دیگر مصوبات سفرهای هیات دولت به خراسان رضوی ذكر و بیان كرد: این اقدامات در مجموع با هزینه 5/2 میلیارد ریال در شهرستانهای بردسكن، رشتخوار، تایباد، تربت حیدریه، نیشابور، خواف و مشهد انجام شده است.

مسوول ستاد پیگیری مصوبات سفرهای هیات دولت در دانشگاه علوم پزشكی مشهد اظهار امیدواری كرد كه در سفر چهارم هیات دولت به خراسان رضوی مشكلات مربوط به تخصیص اعتبارات برخی از پروژه های سفر برطرف شود تا به زودی شاهد بهره برداری از این طرحها در جهت ارتقا بهداشت و درمان منطقه باشیم.

7487/659
۰ نفر