به گزارش دیلی میل، این تحقیق نخستین نمونه استفاده از سلول تكامل یافته استخوان به دست آمده از سلول های جنینی انسانی است كه بافت استخوانی فشرده را در مقدار زیاد كه قابل استفاده در ترمیم آسیب هایی با مقیاس سانتی متری رشد می دهد.
زمانی كه این بافت استخوانی به بدن موش پیوند زده و در طول زمان مطالعه شد، محققان دریافتند این بافت پیوندی امكان رشد رگ ای خونی را فراهم كرده و رشد طبیعی ساختار استخوان ادامه یافته است؛بدون آن كه نشانه ای از بروز تومور را در پی داشته باشد.
دكتر داریا مارلوت محقق بنیاد آزمایشگاهی سلول های بنیادی نیویورك مجری این طرح با همكاری دانشگاه كالیفرنیا این پروژه تحقیقاتی را اجرا كرده است.
محققان این مطالعه را گام مهمی به سوی استفاده از سلول های بنیادی شبه جنینی برای ترمیم و جایگزینی بافت استخوان در بیماران می دانند.
قابلیت درمان های جایگزین استخوان در بیماری های مختلف از جمله نیروهای نظامی زخمی و بیماران دچار نقص های مادرزادی نسبی است.
سلول های پرتوان القایی مشابه سلول های بنیادی جنینی هستند كه می توانند به هر نوع سلول در بدن تبدیل شوند، اما سلول های پرتوان القایی از سلول های بالغ به دست می آیند و برای هر بیمار شخصی شده هستند.
مارلوت امیدوار است با استفاده از سلول های پرتوان القایی، بافت گرافت های استخوانی شخصی شده ای ایجاد شود كه تا از واكنش ایمنی بدن ممانعت كند.
علمی**9023**
تهران- محققان با مطالعات جديدي نشان دادند كه سلول هاي بنيادي جنيني انسان را مي توان براي توليد بافت استخواني پيوندي (گرافت) رشد داد و از اين بافت هاي پيوندي در فعاليت هاي درماني و تحقيقي استفاده كرد.