به گزارش خبرنگار علمی ایرنا ، 'محمد مهدی نژاد نوری' روز پنجشنبه در سومین نشست رییسان پارك های فناوری و مدیران مراكز رشد علم فناوری كشور افزود: اكنون حدود 30 پارك علم و فناوری مصوب وجود دارد كه حدود 25 پارك از آنها در ردیف بودجه مستقل قرار دارند.
معاون وزیر علوم ادامه داد: وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری آمادگی دارد این آمادگی را دارد كه در صورت خواست سایر استانها اقدام به راه اندازی پاركهای علم و فناوری كند.
این مقام مسوول در معاونت پژوهشی وزارت علوم به ابلاغ آیین نامه رتبه بندی دانشگاه ها اشاره كرد و توضیح داد: میزان همكاری دانشگاهها با پارك های علم وفناوری، تعداد شركت های دانش بنیان و كاربردی سازی پایان نامه ها تعدادی از شاخص های این آیین نامه هستند.
مهدی نژاد ادامه داد: اكنون 3 هزار شركت دانش بنیان در پارك های علم و فناوری و مراكز رشد فعال هستند كه طبق برنامه پنجم توسعه باید تعداد این شركت ها به 20 هزار شركت افزایش یابد تا از این طریق اقتصاد دانش بنیان در كشور شكل گیرد.
معاون پژوهشی وزیر علوم افزود: معاونت پژوهشی این وزارتخانه قایل به این موضوع نیست كه شركت های دانش بنیان و مراكز رشد به صورت انحصاری در پارك های علم وفناوری راه اندازی شود اما به شدت توصیه می كنیم كه با توجه به این كه شركت های دانش بنیان تازه كار هستند و با توجه به نیاز آنان به مراقبت بهتراست پاركهای علم و فناوری راه اندازی شوند.
وی یادآورشد: صندوق نوآوری و شكوفایی موجب توسعه پارك های علم و فناوری می شود كه باید تمامی فعالین حوزه علمی كشور برای تحقق این صندوق مطالبه داشته باشند.
به گفته معاون پژوهشی وزیر علوم ، اعتبارات فعلی پارك های علم وفناوری كشور كافی نیست، ضمن اینكه با محدودیت فضا روبه رو هستند.
مهدی نژاد ادامه داد: وزارت علوم وظیفه اشتغال زایی ندارد اما با توجه به دارا بودن ظرفیت در پارك های علم و فناوری لازم است بستر اشتغال زایی نیز مورد توجه قرار گیرد.
سومین نشست مشترك رییسان پارك ها و مدیران مراكز رشد كشور روز چهارشنبه -24 خرداد ماه در پارك علم و فناوری خراسان رضوی آغازبكار كرده و امروز پایان می یابد.
علمی**2038** 1828
مشهد- معاون پژوهشي و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به حفاظت و حراست از مالكيت شركت ها در مراكز رشد اشاره كرد و گفت: شركت هاي دانش بنيان بايد خصوصي بمانند.