به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی ناهید برخورداری افزود: كاهش مایعات در بدن سبب گرمازدگی میشود و همزمان با از دست دادن مایعات در بدن سدیم و املاح را از دست می دهیم.
وی اظهار داشت: به همین علت افراد در تابستان تمایل به خوردن مایعات شیرین مانند شربت دارند.
برخورداری توصیه كرد: بهتر است در فصل گرم سال افراد آب همراه خود داشته باشند تا در صورت تشنگی یا مواجه با گرما از آن استفاده كنند و اگر برای مدت طولانی قرار است در گرما باشند، مقداری نمك یا آبلیمو در آب نوشیدنی خود بریزند.
وی وجود قند در مایعات هم عاملی برای دفع آب بدن دانست و تصریح كرد: زیرا كه هضم قند نیاز به آب دارد، بنابراین مصرف نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابه و شربت در این موارد توصیه نمیشود.
این كارشناس با بیان اینكه بهتر است به منظور جلوگیری از گرمازدگی ازخاكشیر و شربت' به لیمو' استفاده كنند گفت: همچنین استفاده از میوه و سبزیجات به خصوص هندوانه ، طالبی ، خربزه و سبزیجات یكی از راههای تامین آب از دست رفته در فصل تابستان است. ك/1
7546/1968
يك كارشناس تغذيه:
خوردن قهوه و چاي در فصل تابستان آب بدن را كم ميكند
۱۳ تیر ۱۳۹۱، ۱۰:۰۴
کد خبر:
80211830
يزد-يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: خوردن قهوه و چاي در فصل تابستان آب بدن را كم ميكند.