'علی احمدی ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : تحقیقات كاربردی در بخش كشاورزی می تواند ضمن جلوگیری از انجام پزوهش های كلیشه ای و موازی منجر به افزایش تولید محصولات این بخش در سطح كشور شود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه عملی و كاربردی در تحقیقات افزود : تعامل و رابطه منطقی بین سفارش ، تحقیق و اجرا باعث شناخت صحیح از مسایل و مشكلات در این بخش خواهد شد.
وی همچنین جمع آوری اطلاعات و آمار و ارقام صحیح را در پزوهش ضروری دانست و ادامه داد: شناخت صورت مسئله در ابتدای هر تحقیق مسیر درست و منطقی را به ما نشان خواهد داد.
احمدی'، روش معمول را در تحقیقات كنونی مناسب و كاربردی ندانست و بیان داشت : تهیه مقالات علمی یكی از مراحل تحقیق محسوب می شود و به تنهایی نمی تواند در توسعه و پیشرفت صنعت كشاورزی كشور نقش مهمی ایفا كند.
مدیر مزرعه آموزشی و پرورشی پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینكه به پزوهش بایستی نگاه سازمانی و گروهی داشت افزود : با برنامه ریزی در قالب یك سیستم ، می توان به اهداف علمی دست یافت.
وی خاطرنشان كرد : اگر دانش های علمی به دست آمده در مراكز علمی ، توانست تغییری در كیفیف و افزایش تولیدات كشاورزی ایجاد كند در این صورت می توان گفت این تحقیق كاربردی و مفید بوده است.
پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در كرج مركز استان البرز مستقر است.ك/3
790/ 692
كرج - عضو هيات علمي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران گفت : تحقيقات علمي و پژوهشي در بخش كشاورزي بايد در مسير كاربردي و عملي قرار گيرد.