به گزارش ایرنا، 'محمد اكبری' عصر روز چهارشنبه در این نشست كه كارشناسان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان حضور داشتند، افزود: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده این همایش در اردیبهشت ماه سال آینده طی دو روز در دو مكان مختلف برگزار می شود.
وی، هدف از برگزاری این همایش را معرفی تمدن و فرهنگ مردم املش، صنایع دستی و نقاط گردشگری این شهرستان عنوان كرد.
اكبری اضافه كرد: این همایش در دو مرحله یكی در مبحث مقالات رسیده در شهر املش و دیگری به صورت جشنواره در روستای تاریخی امام بخش رانكوه املش برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت شناساندن این منقطه گردشگری به مردم ادامه داد: تاكنون 146اثر تاریخی در شهرستان املش در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
به گزارش ایرنا، مناطق ییلاقی و باغات چای، غار تلابن گورج و هفت خم تله سر ، چشمه آب معدنی لوزان ، یخچال طبیعی ملجادشت ، دهكده ییلاقی خسیل دشت ، هلو دشت و تالاب زربیجار ، پارك های قدیمی گلستان ، آبی بیجار و میرزا كوچك خان ، بافت تاریخی شهر املش ، برج تاریخی میل امام با ارتفاع 7 متر ، خانه های قدیمی خاندان صوفی (املش) ، قلعه شاه نشین قلعه از مهمترین مناطق گردشگری و تاریخی این شهرستان است.
همچنین بقاع متبركه آقا سید ابراهیم و آقا سید اسماعیل از نوادگان امام موسی كاظم (ع) ، بقاع چهار تن از سلاطین كیایی ، بقعه امام زاده سر تربت از دیگر جاذبه های زیارتی و مذهبی این شهرستان محسوب می شود.
شهرستان املش با بیش از 47 هزار نفر جمعیت در شرق مركز گیلان قرار دارد.ك/2
7291/ 603
املش - فرماندار املش در نشست با ميراث فرهنگي اين شهرستان از برپايي اولين همايش تخصصي با عنوان 'فرهنگ و تمدن املش' در اوايل سال 92خبر داد.