به گزارش ایرنا، اتحادیه های كاری ایتالیا در بیانیه های جداگانه، با فراخوان كارمندان دولتی تا بخش حمل و نقل 'پاییزی داغ' را تدارك دیده و اعلام كرده اند كه در ماه های سپتامبر و اكتبر بیشترین اعتصاب و اعتراض علیه دولت مونتی را به نمایش خواهند گذاشت.
براساس فراخوان اتحادیه های 'Fp-Cgil'، 'Uil-Fpl'، 'Uil-Pa' و 'Ugl ' كارمندان دولتی روز 28 سپتامبر به مدت یك روز علیه برنامه بازنگری در هزینه های عمومی دولت مونتی بطور سراسری اعتصاب می كنند و همزمان نیز كاركنان شركت های برق، آب و بهداشت محیط زیست، دست از كار می كشند.
همزمان با این اعتصاب ها، اتحادیه های بزرگ كاری 'Cgil' و'Uil' نیز علیه اجرای قانون بازنگری در هزینه های دولتی و اخراج كاركنان، فراخوان اعتصاب سراسری كارمندان برای روز 28 سپتامبر كردند.
نمایندگان این اتحادیه ها پس از دیدار با 'فیلیپو پاترونی گریفی' وزیر عملكرد دولتی در خصوص روش اداره كارمندان پس از اجرای قانون بازنگری در هزینه های عمومی و بیكاری شمار زیادی از آنان، فراخوان اعتصاب دادند.
اتحادیه های كاری ' Fsi'و 'Usae' نیز برای روز 14 سپتامبر آینده فراخوان اعتصاب داده و همزمان اتحادیه های ارتباطات به مدت 24 ساعت دست از كار می كشند.
روز 12 اكتبر آینده نیز كاركنان ادارات پست ایتالیا برای 24 ساعت به اعتصاب دست می زنند.
وكلای ایتالیایی نیز از 17 تا 21 سپتامبر علیه برنامه های ریاضتی دولت مونتی برای اعتصاب برنامه ریزی كرده اند.
روز هفتم سپتامبر خدمه پرواز شركت هواپیمایی 'مریدیانا' هم به مدت یك روز اعتصاب می كنند و روز 21 سپتامبر نیز كاركنان فرودگاه میلان در شمال ایتالیا دست از كار می كشند.
به دنبال طرح اصلاحات وزیر بهداشت ایتالیا، پزشكان خانواده نیز تهدید به برگزاری اعتصاب عمومی كرده اند، اما زمان دقیقی برای آن اعلام نشده است.
روز دوم اكتبر كاركنان بخش حمل ونقل عمومی نیز دست به یك اعتصاب 24 ساعته می زنند و روز اول اكتبر شركت مناقصه بخش راه آهن اعتصاب عمومی می كند.
با پایان تعطیلات تابستانی موج جدیدی از اعتصاب ها و اعتراض ها علیه دولت مونتی در حال برگزاری است.
با برنامه ریزهای جدید اتحادیه های كاری، كاركنان بخش حمل و نقل عمومی شهر رم پایتخت ایتالیا روز جمعه گذشته در اعتراض به برنامه ریاضت اقتصادی دولت مونتی اعتصاب كردند و برای هشت ساعت دست از كار كشیدند.
براساس اعلام وزارت كشور در یك سال گذشته، ایتالیایی ها در مجموع حدود 11 هزار تظاهرات و اعتصاب سراسری علیه برنامه های ریاضت اقتصادی دولت برگزار كرده اند.
از مجموع این تظاهرات ها و اعتصاب ها، چهار هزار و 497 مورد توسط اتحادیه های كاری برگزار شد كه در 304 مورد، پلیس ضد شورش با مداخله خود این تظاهرات را به خشونت و درگیری كشاند.
ایتالیا در یك سال اخیر شاهد برگزاری 29 تظاهرات و اعتصاب همزمان در روز بود كه این كشور را عملا به تعطیلی كشاند.
دولت در صدد است تا با اجرای كامل برنامه ریاضتی و كاهش هزینه ها، چهار میلیارد و 500 میلیون یورو در سال 2012 میلادی، 10 میلیارد و 500 میلیون یورو در سال 2013 میلادی و 11 میلیارد یورو در سال 2014 میلادی صرفه جویی كند.
دولت مونتی برای پیشبرد تدابیر ریاضتی، جبران بدهی های دولتی و تراز مالی ، قصد دارد 20 درصد از شمار مدیران، 10 درصد كارمندان دولتی و تا 10 درصد نیروهای مسلح را كاهش دهد كه این اقدام كاهش 300 هزار نفری نیروی دولتی را شامل می شود.
دولت ایتالیا سعی دارد برای جبران بدهی سنگین حدود دو هزار میلیارد یورویی این كشور و بحران اقتصادی را با اجرایی كردن هر چه بیشتر سیاستهای ریاضت اقتصادی پشت سر بگذارد.
اروپام ** 1596**2047**
در اعتراض به سياست هاي رياضتي دولت مونتي/
ايتاليا پاييزي سراسر اعتصاب و تظاهرات در پيش رو دارد
۱۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۰۸
کد خبر:
80311867
رم - ايتاليايي ها از رشد فزاينده پديده بيكاري و سياست هاي رياضت اقتصادي مورد نظر اتحاديه اروپا عصباني اند و اتحاديه هاي كاري براي مقابله با برنامه هاي رياضتي دولت 'ماريو مونتي'، پاييزي سراسر اعتصاب و تظاهرات را تدارك ديده اند.