۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۱۲
کد خبر: 80341537
T T
۰ نفر
سامانه نظارت در ديوان محاسبات(سنا) در كشور راه اندازي مي شود

ياسوج- معاون حقوقي، مجلس و تفريغ بودجه ديوان محاسبات كشور گفت: سامانه نظارت الكترونيكي در ديوان محاسبات(سنا) در كشور راه اندازي مي شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'حمیدرضا تیموری' روز چهارشنبه در مراسم معارفه مدیركل جدید دیوان محاسبات كهگیلویه و بویراحمد گفت: با راه اندازی این سامانه در دیوان محاسبات كشور تمامی رویدادهای مالی به این سامانه انتقال می یابد.

وی بیان كرد: تمامی نرم افزارها و وسایل سخت افزاری برای راه اندازی این سامانه خریداری و نصب شده است.

تیموری اظهار داشت: به محض ارایه رویدادهای مالی توسط دستگاه های اجرایی كشور و ثبت در این سامانه كار كارشناسی پرونده هاآغاز می شود كه بر اساس معیارهای خاص دیوان محاسبات مورد بررسی قرار می گیرند.

وی عنوان كرد: در صورت هرگونه تخلف از سوی دستگاه های اجرایی سراسر كشور و مغایرت با این معیارها نتیجه برای اصلاح به این دستگاه ها ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به اینكه ورود به این سامانه نظارتی دیوان محاسبات غیرممكن و غیرقابل نفوذ است ابراز داشت:100 مجموعه نظارتی در كشور به این سامانه متصل خواهند شد.

تیموری بیان كرد: با راه اندازی سامانه (سنا) علاوه بر شفافیت در بودجه از افزایش تخلفات مالی در سطح كشور نیز جلوگیری خواهد شد.

وی از شناسایی سه هزار و 600 نقطه حادثه خیز مالی در دستگاه های اجرایی كشور خبر داد و افزود: وظیفه دیوان محاسبات كشور حفظ و صیانت ازبیت المال با توصیه به رعایت قانون است.

معاون حقوقی، مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات كشور گفت: ارتقاء نظام سلامت اداری، شفافیت در امور مالی و ایجاد انضباط مالی از رسالت های مهم این نهاد است كه تلاش می شود در مسیر تحقق سند چشم انداز حركت كنیم.

تیموری تصریح كرد: دیوان محاسبات كشور برای تحقق سند چشم انداز 20 ساله سندی تدوین كرده است كه در قالب برنامه بهبود عملكرد با نگاه به اهداف نظام و افق ایران در سال 1404 با هفت محور اساسی در حال اجرا ست.

وی بیان كرد: مهمترین هدف دیوان محاسبات از تدوین این سند ارتقاء نقش دیوان در تصمیم سازی و تصمیم گیری است كه در این راستا در مجلس شورای اسلامی هیچ لایحه یا طرحی بدون نظر كارشناسی دیوان و مركز پژوهش ها تصویب نمی شود.

تیموری اظهار داشت: كمیته های تخصصی در بخش های نفت، بانك، هدفمندسازی اصل 44 و سایر بخش ها بصورت ماهانه در دیوان محاسبات كشور برگزار و مشكلات و آسیب ها در این زمینه ها پس از بررسی كارشناسی در اختیار مجلس قرار می گیرد.

تیموری افزایش اقدامات پیشگیرانه و تعامل با دستگاه های اجرایی را از برنامه های اساسی دیوان محاسبات دانست و گفت: با ارایه برنامه های جدید به سمت حسابرسی عملكرد حركت می كنیم.

وی عنوان كرد: با تشكیل ستاد مشاوره فنی و حقوقی و گردآوری نكات ارزشمند كلیدی در كار نظارت و ارائه آن در قالب كتاب راهنمایی لازم به مدیران دستگاه اجرایی كشور داده می شود.

معاون حقوقی، مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات كشور گفت: افزایش ورود پرونده ها و تخلفات مالی به دیوان محاسبات افتخار نیست و در این راستا تاكنون 75 درصد پرونده ها قبل از ورود به دیوان رفع واخواهی شده اند.

تیموری درصد بالایی از پرونده های ورودی به دیوان محاسبات كشور را تفسیر نادرست دستگاه های اجرایی از برخی قوانین دانست و افزود: می بایست شناخت و آگاهی مدیران اجرایی این دستگاه ها را با ارایه آموزش های لازم بیش از پیش بالا برد.

در این آیین 'بهزاد بهرامیان ' به عنوان مدیركل جدید دیوان محاسبات كهگیلویه و بویراحمد معرفی و ازخدمات 'مراد قنبری'مدیر كل سابق دیوان تقدیر شد.

671/7534