تشكيل اتحاديه كشوري عرضه محصولات فرهنگي - هنري ضروريست

تهران - دبير ستاد حمايت و صيانت از آثار فرهنگي و هنري، بر ضرورت تشكيل اتحاديه كشوري عرضه محصولات فرهنگي - هنري تاكيد كرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی وهنری، 'سعید جابری انصاری'، در دیدار با جمعی از مسوولان فرهنگی شهر مشهد مقدس افزود: در زمینه صیانت از آثار فرهنگی - هنری و در راستای این امر، در خیابان سعدی مشهد، یك میلیون لوح فشرده غیرمجاز جمع آوری كردیم و برای هر صنف متخلف پرونده هایی را در اتحادیه تشكیل دادیم كه در نهایت می توان گفت، فعالیت های مجموعه اتحادیه صیانت از آثار فرهنگی و هنری بوده است.

وی ضمن ارائه گزارشی مبسوط از فعالیت های این اتحادیه یادآور شد: در راستای فرهنگ عرضه محصول مرغوب و مجاز، جشنواره ای را در پارك ملت مشهد مقدس برگزار كردیم كه در آن جشنواره علاوه بر عرضه محصولات فرهنگی مرغوب و مناسب كلاس ها و كارگاه های آموزشی برای اعضاء در زمینه های صنفی، انتظامی و اعمال ماده 237 اتحادیه و صنف عرضه محصولات فرهنگی برگزار كردیم.

وی تاكید كرد: ضرورت تشكیل اتحادیه كشوری عرضه محصولات فرهنگی - هنری روز به روز محسوس تر می شود.

جابری انصاری ادامه داد: به هر صورت موضوع جنگ نرم مقوله بسیار گسترده ای است كه سهم هریك از دستگاه ها برای مقابله با آن نباید نادیده گرفته شود و در جنگ نرم هریك از دستگاه ها، نقش موثری در طراحی نقشه های عملیاتی در برابر مبارزه با دشمن دارند.

دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری افزود: افراد فعال در حوزه فرهنگی باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز اخذ، و براساس قوانین اتحادیه ها باید واحدهای صنفی فعال در حوزه فرهنگی هنری را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی كنند.

جابری انصاری به عرضه نامناسب و غیر مجاز محصولات رایانه ای اشاره كرد و توضیح داد: دقت و ظرافت باید در بازرسی ها وجود داشته باشد؛ متاسفانه در شهر مشهد باخبر شدیم كه چهار روز پیش از ورود تیم بازرسی ما به مراكز، اطلاع رسانی شده بود.

وی به اهمیت شهرهای مذهبی كشور اشاره كرد و گفت: در مدت زمان دو ساعت طرح قم و در اطراف حرم حضرت معصومه(س)، لوح های فشرده مستهجن و مبتذل بسیاری را كشف كردیم كه این خواست مراجع عظام و همه دلسوزان نظام است كه خواستار پاكسازی مراكز عرضه محصولات غیر مجاز می باشندو اجازه نخواهیم داد در شهرهای مذهبی به هیچ عنوان چنین اتفاقی هایی ادامه یابد.

دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری گفت: تكلیف ما نظارت است؛ در تهران طی چهار روز 40 هزار لوح فشرده كه اخیراً به صورت غیرقانونی توزیع شده بود جمع آوری شد و این آمار بسیار تكان دهنده است.

وی با اشاره به قیمت گران برخی محصولات فرهنگی عنوان كرد: وقتی كه قیمت یك لوح مجوز دار در حوزه فیلم یا بازی رایانه ای از 30 هزار ریال تا 50 هزار ریال است، طبیعأ اغلب مردم به سراغ محصول غیر اصل خواهند رفت.

دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری همچنین به تولید و عرضه بازی های رایانه ای اشاره كرد و افزود: بنیاد ملی بازی های رایانه ای باید ساز و كار دقیقی برای اطلاع رسانی در این حوزه به مردم و عرضه كننده این نوع محصولات از طریق فرهنگ سازی داشته باشد.

وی گفت: با مساعدت دادستان محترم تهران، دادسرای فرهنگ و رسانه در استان تهران تشكیل شده كه كمك های شایانی به حوزه فرهنگ داشته است و امیدواریم شعبه ای در كل كشور نیز با این موضوع دایر شود.

فراهنگ ** 1983 ** 1071