۱۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۲۰
کد خبر: 80362353
T T
۰ نفر
قرارداد همكاري در حوزه ازدياد برداشت بين پارك پرديس و شركت نفت و گاز پارس منعقدشد

تهران- رئيس پارك فناوري پرديس گفت: قرارداد همكاري در حوزه 'ازدياد برداشت' بين پارك فناوري پرديس و شركت نفت و گاز پارس منعقد شده است كه در اين پروژه دانشگاه ها نيز همكاري مي كنند.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، 'مهدی صفاری نیا' روز سه شنبه در یك نشست خبری در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت:پارك فناوری پردیس از سه سال گذشته قراردادهایی را با شركت ملی نفت ایران امضا كرده است كه بر اساس آن بخشی از نیازهای فنی شركت نفت ایران توسط شركت های دانش بنیان عضو این پارك رفع خواهد شد.

وی افزود: همچنین براساس قرارداد دیگرمیان پارك فناوری پردیس و شركت ملی گاز ایران، هفت طرح در حوزه نیازهای فنی شركت ملی گاز شناسایی و شركت های دانش بنیان این حوزه معرفی شده اند.

رئیس پارك فناوری پردیس همچنین با اشاره به امضای تفاهم نامه همكاری میان معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و وزارت نفت در ماه گذشته اظهار داشت: بخشی از نیازهای صنعت نفت توسط شركت های دانش بنیان رفع خواهد شد كه در حال حاضر كار شناسایی و ارزیابی شركت های دانش بنیان برای انجام این پروژه در حال انجام است.

***پنج محصول دانش بنیان هفته آینده رونمایی می شود

صفاری نیا از رونمایی از پنج محصول دانش بنیان همزمان با برگزاری اجلاس سالانه این پارك در هفته آینده خبر داد و گفت: حوزه هایی نانو ، مخابرات و مكاترونیك از جمله این محصولات هستند و دانش فنی آن ها در كشور بومی شده است.

وی همچنین از رونمایی از پنج محصول در حوزه دارو همزمان با هفته پژوهش خبر داد و گفت: این داروها در حوزه داروهای سرطانی و سوختگی است و برخی از آن ها دارای پایه نانویی هستند.

رئیس پارك فناوری پردیس خاطرنشان كرد: در حال حاضر محصولات دانش بنیانی همچون دوربین نسل سوم كنترل سرعت، داروی سردرد میگرنی، داروی ضدهپاتیت بی و دی، واكسن های فصلی، دستگاه شناسایی نارسایی قلبی در كودكان و دیگر موارد در پارك فناوری پردیس تولید شده است.

وی با بیان اینكه سرمایه گذاری اولیه در پارك فناوری 38 هكتاری پردیس، 2 هزار و 500 میلیارد ریال بوده است گفت: این پارك 30 سازمان داخلی و 12 سازمان خارجی از چهار مجموعه بین المللی عضو در پارك فناوری پردیس را در بر می گیرد.

علمی**9190**1544
۰ نفر