۳۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۴:۲۱
کد خبر: 80380472
T T
۰ نفر
شوراي هماهنگي بيمه هاي بازرگاني در يزد فعاليت خود را آغاز كرد

يزد- شوراي هماهنگي بيمه هاي بازرگاني استان يزد روز يكشنبه طي مراسمي با حضور معاون طرح و توسعه بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران، تشكيل و فعاليت خود را آغاز كرد.

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار ایرنا، معاون پشتیبانی استاندار یزد در مراسم آغاز فعالیت این شورا با اشاره به وجود بیش از سه هزار واحد صنعتی در یزد، روند فعالیت های اقتصادی استان را خوب ارزیابی كرد و گفت: با توجه به وجود ظرفیت های مناسب اقتصادی و صنعتی استان، بیمه ها می توانند جایگاه مناسبی در این عرصه داشته باشند.

'عباسعلی رضایی' با بیان اینكه بیمه ها می توانند در حوزه خدمات نیز وارد شده و خدمات خود را ارائه دهند بر توجه بخش های مختلف از جمله كشاورزی به بیمه و تحت پوشش قرار دادن محصولات خود تاكید كرد.

وی تشكیل و راه اندازی شورای هماهنگی بیمه ها در استان را گامی اساسی برای گسترش این صنعت برشمرد و خواستار گسترش فرهنگ بیمه در جامعه شد و تصریح كرد: بحث آموزش باید مورد توجه قرار گیرد تا مردم از مزایای بیمه آشنایی بیشتری پیدا كنند .

رضایی ضرورت گسترش بیمه های زندگی را یادآور شد و اظهار امیدواری كرد: شركت های بیمه در راستای خدمت رسانی به مردم و گسترش خدمات در بخش های سرمایه گذاری ، عمر و رفاه اجتماعی، حمایت از تولید، جبران خسارات حوادث طبیعی و راهكارهای پیشگیری از حوادث تصادفات گام های اساسی تر بردارند.

رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان یزد نیز در این مراسم بر هماهنگی بیشتر تیم اقتصادی استان شامل بیمه ها، بانك ها، گمرك ، بورس، امور مالیاتی و اموال تملیكی تاكید كرد و اظهار داشت: همچنین هماهنگی بیمه های دولتی و خصوصی موجب رشد و توسعه اقتصادی و رونق بیمه در استان خواهد شد.

' مراد علی میر ' حمایت خود را از بیمه ها اعلام كرد و افزود: در حال حاضر 17 نوع بیمه از جمله ایران، آسیا، دانا، البرز، معلم ، توسعه ، پارسیان، كارآفرین ، سینا، دی ، ملت ، سامان ، نوین، پارسارگاد و كوثر در استان یزد فعالیت دارند وتعدادی نیز در شرف راه اندازی است.

وی همچنین بر حركت در مسیر توسعه صنعت بیمه در استان تاكید كرد و اظهار امیدواری كرد :با تشكیل شورای هماهنگی بیمه های بازرگانی استان، گام های اساسی در راستای اهداف و وظایف محوله برداشته شود.

رئیس كل دادگستری استان یزد هم به بحث در خصوص راهكارهای توسعه صنعت بیمه پرداخت و گفت: آشنایی آحاد جامعه با انوع بیمه ها كه آن را در سبد هزینه ای خود قرار دهند از جمله این راهكارها است.

' غلامحسین حیدری ' افزود: همچنین انجام تبلیغات، فرهنگ سازی و راه اندازی بانك اطلاعاتی در این زمینه موثر است و با این كار می توان صنعت بیمه را توسعه داد.

رئیس پلیس راهور استان یزد هم با بیان اینكه دومین علت مرگ و میر مربوط به تصادفات است بر فرهنگ سازی در زمینه گسترش بیمه تاكید كرد و گفت: شركت های بیمه، بخشی از هزینه های خود را صرف فرهنگ سازی كنند تا میزان تصادفات كاهش یابد.

سرهنگ امامی افزود: اگر این كار صورت گیرد؛ میزان پرداختی های بیمه ها بایت خسارت ناشی از تصادفات به مراتب كاهش خواهد یافت.

وی تعامل بین بیمه ها و راهنمایی و رانندگی را خواستار شد و گفت: باید با اجرایی نمودن قوانین بیمه و راهنمایی و رانندگی، زمینه گسترش فرهنگ بیمه و كاهش تصادفات را فراهم آورد.

رییس شورای هماهنگی بیمه های بازرگانی استان یزد هم ضریب نفوذ بیمه در استان یزد در حال حاضر را 67/2 درصد بیان كرد و گفت: این رقم در سطح كشور 5/1 و در جهان هفت درصد است.

' حسنعلی طالعی ' افزود: باید با اطلاع رسانی، تبلیغات و تنوع در ارائه خدمات بیمه این ضریب را افزایش داد و این كار در دستور كار شورای هماهنگی بیمه های بازرگانی استان یزد قرار دارد و امیدواریم با مشاركت شركت های بیمه و دستگاههای مرتبط به اهداف مورد نظر برسیم.

در این مراسم 'حسنعلی طالعی ' به عنوان نخستین رئیس شورای هماهنگی بیمه های بازرگانی استان یزد معرفی شد.ك/2

7546/1968