محمد ولی تقدسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،افزود: پایه تولید غذای انسان كشاورزی بوده و تولید فرآورده های سالم غذایی در گرو تولید محصولات كشاورزی و دامی سالم است.
وی تصریح كرد:یكی از روش های مورد تاكید محققان گیاهپزشكی كشور استفاده از روش های زیستی برای كنترل آفات و بیماری های گیاهی و علفهای هرز است.
تقدسی تصریح كرد: بخش تحقیقات گیاهپزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی،عمده كارهای تحقیقاتی خود را در تولید محصولاتی سالم با استفاده از حداقل سموم متمركز كرده است.
وی خاطر نشان كرد:در شش ماهه نخست سالجاری،بخش تحقیقات گیاهپزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان 12 طرح در دست اقدام داشته است.
وی یادآور شد: سه فقره از طرح های قابل اجرای بخش تحقیقات گیاهپزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان در سال جاری شروع شده است.
تقدسی اظهار كرد دو طرح های بخش تحقیقات گیاهپزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان امسال به پایان رسیده است.
وی یادآور شد: محققان بخش تحقیقات گیاهپزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان تا كنون پنج طرح جدید را به سازمان مركزی پیشنهاد كرده اند.
رییس بخش تحقیقات گیاهپزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان بیان كرد: محققان بخش تحقیقات این مركز در امر همكاری با دانشگاهها در زمینه راهنمایی و مشاوره 9 پایان نامه كارشناسی ارشد و دكتری همكاری داشته اند.
وی تشریح كرد: تعداد مقاله های ارائه شده توسط بخش تحقیقات گیاهپزشكی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان در همایشهای ملی چهار فقره بوده و تعداد مقالات پذیرفته شده در مجلات علمی پژوهشی و ISI سه مقاله است.
8155/522
سلامت غذايي مديون تحقيقات گياهپزشكي در عرصه توليد غذاي سالم است
۱۵ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۵۶
کد خبر:
80400920
زنجان - رييس بخش تحقيقات گياه پزشكي مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي استان زنجان ،گفت: سلامت غذايي جامعه بشري مديون تحقيقات گياه پزشكي در عرصه توليد غذاي سالم و استفاده از حداقل سموم آلاينده است.