'اسماعیل بشارتی مقدم' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: از این تعداد نوآموز، 27 هزار و 795 نفر به مدارس عادی معرفی و دو هزار و 837 نفر به مرحله تخصصی ارجاع شدند.
وی اظهار كرد: از میان مراجعان به مرحله تخصصی نیز 553 نفر مشكوك به مشكل بینایی، 624 نفر مشكوك به مشكل شنوایی، 415 نفر مشكوك به بیش از یك مشكل بودند.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان خاطر نشان كرد: یك هزار و 240 نفر نیز نوآموزانی بودند كه در آزمون سنجش آمادگی تحصیلی 'مرحله اول' نمره لازم را كسب نكردند.
وی با بیان این كه طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در گیلان در 300 پایگاه انجام گرفت، اضافه كرد: در این طرح 300 نفر آزماینده، شنوایی، بینایی، آمادگی تحصیلی، گروه های ناظر و آزمایندگان تخصصی و عوامل اجرایی پایگاه ها اجرا شد.
وی شناسایی تفاوت های فردی نوآموزان، شناخت به موقع مشكلات و محدودیت های جسمی و جلوگیری از افت تحصیلی و هدر رفتن سرمایه های مادی و معنوی افراد از عمده ترین اهداف اجرای طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان است.
طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان از شانزدهم خرداد تا ماه رمضان و از بعد از این ماه مبارك تا پایان مهر امسال با همكاری آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشكی و سازمان آموزش و پرورش استثنایی در استان گیلان برگزار شد. ك/3.
7286/ 603
رشت - مدير آموزش و پرورش استثنايي گيلان گفت: طرح سنجش سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي نوآموزان بدو ورود به دبستان با زير پوشش قرار گرفتن 30 هزار و 627 نوآموز در اين استان پايان يافت.