به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، 'غلامعلی حداد عادل' عصر چهارشنبه در مراسم تجلیل از مقام علمی 'علی شریعتمداری' با اشاره به خدمات علمی و شخصیت سیاسی این اندیشمند، افزود: شریعتمداری تلاش كرد تا تعلیم و تربیت به عنوان یك علم تلقی شود.
وی گفت: اگر كسی بتواند تعلیم و تربیت را در كشور نهادینه كند، خدمتی كرده كه از نهادینه كردن علوم دیگر بالاتر است، زیرا وقتی ندانیم كه چگونه یاد بگیریم و نیز مراحل رشد را نشناسیم و روانشناسی تربیتی را ندانیم، نمی توانیم در هیچ علمی پیشرفت كنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به شخصیت سیاسی شریعتمداری اشاره كرد و گفت: وی در نهضت ملی صنعت نفت حضوری فعال داشت و به موازات تكامل مبارزات ملت ایران، سیر تكاملی خود را طی كرد.
حداد عادل به مسوولیت های شریعتمداری پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره كرد و گفت: این استاد دانشگاه مسوولیت وزارت فرهنگ و آموزش عالی را برعهده گرفت و بعد از انقلاب فرهنگی نیز از سوی حضرت امام(ره) به عنوان یكی از اعضای ستاد انقلاب فرهنگی انتخاب شد كه آن ستاد بعدها به شورای عالی انقلاب فرهنگی تبدیل شد و امام(ره) نیز او را عضو این شورا كردند.
وی همچنین از شریعتمداری به عنوان یك استاد با شخصیت و با اخلاق یاد كرد و گفت: جنبه علمی این استاد را باید اساتید تعلیم و تربیت بیان كنند زیرا به خود اجازه نمی دهم در این زمینه بحث كنم.
در این مراسم از كتاب 'آموزشگر شایسته' ارج نامه استاد علی شریعتمداری با حضور 'سیدمحمد حسینی' وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.
همچنین علی شجاعی صائین مدیر عامل خانه كتاب، فاطمه زیبا كلام استاد دانشگاه تهران، جواد محقق شاعر و پژوهشگر حوزه ادبیات، رضا داوری اردكانی رییس فرهنگستان علوم و محمد حسین ساكت پژوهشگر حوزه حقوق اسلامی در این مراسم درباره سوابق و فضایل علمی علی شریعتمداری نكاتی را بیان كردند.
این مراسم در سرای اهل قلم برگزار شد.
فراهنگ(3) ** 1003 ** 1071
حداد عادل:
بي توجهي به تعليم وتربيت يكي از علل انحطاط تمدن اسلامي در دوران جديد است
۱۷ آبان ۱۳۹۱، ۱۸:۱۲
کد خبر:
80405052
تهران - رييس فرهنگستان زبان و ادب فارسي يكي از علل انحطاط تمدن اسلامي در دوران جديد را بي توجهي به تعليم و تربيت دانست و گفت: در پنج قرن اخير دانشمندان بزرگي در زمينه هاي رياضي، ادبيات، نجوم و شعر داشته ايم، اما تعليم و تربيت كمتر وجهه همت آنها بوده است.