به گزارش ایرنا، 'علی اكبر شعبانی فرد' روز سه شنبه در نشست مركز خدمات سرمایه گذاری استان مركزی در اراك افزود: حجم سرمایه گذاری اقتصادی استان مركزی در چهار سال گذشته 12 میلیارد دلار بود كه بخش بزرگی از آن خارجی است.
وی خاطرنشان كرد: حجم سرمایه گذاری اقتصادی استان در 36 سال گذشته حدود 24 میلیارد دلار بود و جهش حاصل شده در چهار سال اخیر نشانگر عزم استان در رونق اقتصادی و باروری ظرفیت های اقتصادی و اشتغال است.
استاندار استان مركزی گفت: سیاست دولت در حوزه سرمایه گذاری خارجی بر آسان سازی امور و حل موانع و مشكلات در كوتاه ترین زمان است.
شعبانی فرد تاكید كرد: تقویت سرمایه گذاری در استان مركزی اولویت كاری است و همه مسوولان به دور از نگاه بخشی باید در این زمینه تلاش كنند.
شعبانی فرد افزود: با توجه به اینكه دو هزار و 500 هكتار از اراضی شهرستان ساوه و شهرك صنعتی كاوه در مراحل پایانی تبدیل به منطقه ویژه اقتصادی است، شرایط منحصر به فردی برای سرمایه گذاران خارجی و داخلی مهیا می شود.
وی یادآور شد: استان مركزی با دو هزار و 850 واحد تولیدی و صنعتی رتبه نخست تنوع صنعتی كشور و رتبه دوم صنایع مادر را دارد و در زمینه صنایع با فناوری بالا(های تك)نیز از جایگاه ویژه در كشور برخوردار است.
استاندار استان مركزی افزود: پتروشیمی شازند یكی از واحدهای مهم تولید مواد اولیه صنایع شوینده است و آمادگی لازم برای جذب سرمایه گذار خارجی و داخلی برای احداث واحد تولید مواد شوینده در این شهرستان وجود دارد.
رییس سازمان امور اقتصادی ودارایی استان مركزی نیز در این نشست گفت: 27 پروژه تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری خارجی با حجم 402 و نیم میلیون دلار تاكنون در استان مركزی اجرا شده است.
'حسن میرزاخانی' افزود: 171 میلیون دلار از سرمایه خارجی این پروژه ها با مجوز رسمی مركز خدمات سرمایه گذاری دولت جذب شده و مابقی به صورت آزاد است.
وی خاطرنشان كرد: از ابتدای امسال تاكنون شش تقاضای سرمایه گذاری خارجی با حجم 70 میلیون دلار در استان در دستور كار قرار گرفته كه دو پروژه محقق شده و چهار پروژه نیز در دست پیگیری است.
رییس سازمان امور اقتصادی و دارایی استان مركزی افزود: استان مركزی در آخرین ارزیابی عملكرد سازمان سرمایه گذاری فنی و اقتصادی ایران، رتبه اول را از نظر رشد جذب سرمایه خارجی و نظارت و راهبری سرمایه گذاران كسب كرده است.
میرزاخانی گفت: بیشترین سرمایه گذاری های خارجی محقق شده استان در زمینه صنایع شیمیایی، غذایی، بسته بندی، فلزی، ساختمانی و خودروسازی است.
وی افزود: 59 و دو دهم درصد سرمایه گذاری های خارجی استان با مشاركت كشورهای اروپایی و مابقی با مشاركت كشورهای عربی، تركیه و افغانستان است.
در این نشست مشكل واحدهای صنعتی كه با سرمایه گذاری خارجی احداث شده اند، بررسی شد.ك/2
560/559/ 684
سير صعودي سرمايه گذاري در استان مركزي بيانگر تقويت زيرساخت هاي توليد است
۳۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۱۴
کد خبر:
80423786
اراك - استاندار استان مركزي گفت: سير صعودي سرمايه گذاري اقتصادي در اين استان، بيانگر جهت گيري صحيح در حمايت از سرمايه گذار و تقويت زيرساخت هاي توليد است.