شهيده ناهيد فاتحي كرجو اسوه اي كامل براي زنان آزاده

سنندج - شهيده ناهيد فاتحي كرجو با تحمل بدترين شكنجه ها در راستاي دفاع از امام(ره) و انقلاب توسط گروهك هاي ضد نظام به شهادت رسيد و امروز به الگو و اسوه اي كامل براي زنان آزاده تبديل شده است.

به گزارش ایرنا، ناهید فاتحی كرجو در سال 1344 در شهر سنندج و در میان خانواده ای مذهبی به دنیا آمد، پدر این شهیده بزرگوار از پرسنل ژاندارمری و مادرش زنی زحمتكش و خانه دار بود كه فرزندانش را با عشق به اهل بیت (ع) بزرگ می كرد.

با شروع حركت های انقلابی مردم ایرانT ناهید فاتحی كرجو كه به سن نوجوانی رسیده بود به جمع انقلابیون پیوست و با شركت در راهپیمایی ها و تظاهرات ضد رژیم در جرگه دختران مبارز كردستان قرار گرفت.

در یكی از تظاهرات های ضد رژیم طاغوت در خیابان های اصلی شهر تعدادی از مبارزین توسط ماموران دستگیر شدند در این میان ناهید با كمك مردم از دست ماموران فرار كرد اما آنان وی را شناسایی كردند.

این نوجوان مبارز پس از پیروزی انقلاب و شروع درگیری های ضد انقلاب در مناطق كردستان، همكاری اش را با نیروهای ارتش، بسیج و سپاه آغاز كرد كه شروع این همكاری، خشم ضد انقلاب به خصوص گروهك كومله را كه زخم خورده فعالیت های انقلابی این نوجوان و سایر دوستانش بود را بر انگیخت.

ناهید فاتحی كرجو اوایل زمستان سال 1360 به شدت بیمار شد و به درمانگاهی در میدان مركزی شهر سنندج مراجعه كرد، اما از ساعت مراجعتش خیلی گذشته بود و خانواده نگران شده بودند كه پس از پرس و جوهای فراوان متوجه شدند كه توسط گروهك های ضد انقلاب ربوده شده است.

چند وقتی از ربوده شدن ناهید گذشته بود كه خبر گرداندن دختری در روستاهای كردستان با دستانی بسته و سری تراشیده به جرم اینكه 'این جاسوس است' همه جا پخش شد این دختر ناهید بود كه با شهامت و ایستادگی قابل تحسین از مقتدای انقلابی خود حمایت كرده و زیر بار حرف زور آنها نرفته بود.

بالاخره پس از گذشت 11 ماه از ربوده شدن این مبارز شجاع، پیكر بی جان و مجروح و كبود او با سری شكسته و تراشیده در سنگلاخ های اطراف روستای هشمیز از توابع شهرستان سنندج پیدا شد، البته روایت دیگر حاكی از آن است كه اشرار برای وادار كردن ناهید به توهین نسبت به حضرت امام(ره) او را زنده بگور كرده بودند.

پس از انتقال جنازه به شهر سنندج، دوستان، آشنایان و نزدیكان بخصوص زنان با دیدن آثار شكنجه بر بدن ناهید و سر شكسته و تراشیده اش، به ماهیت اصلی ضد انقلاب بیش از بیش پی برده و با ایمان و بصیرتی بیشتر به مبارزه با آنان پرداختند.

شرایط حاد منطقه در آن سال و خفقان حاكم گروهك ها بر مردم و فشار زیادی كه به خانواده شهید رفته بود مادر شهید را بر آن داشت به تهران هجرت كند و پیكر دختر شهید خود را در قطعه شهدای انقلاب بهشت زهرای تهران دفن كند.

هم اكنون نوجوانان و دختران ایران اسلامی باید این شهیده بزرگوار را الگوی خود قرار داده و بدانند كه وقتی ناهید فاتحی كرجو به شهادت رسید بیش از 17 سال نداشت اما اكنون بعد از گذشت سی سال از شهادتش، نامش به بركت متعالی بودن هدف و ارزش هایش زنده و شیوه زندگی اش الگویی برای زنان مجاهد است.

كنگره ملی زنان شهیده كشور یادواره شهیده 'ناهید فاتحی كرجو' صبح امروز پنجشنبه با حضور جمعی از مسوولان كشوری و استانی در مجتمع امام خمینی(ره) سنندج آغاز شد.ك/4

7348/533