' داریوش دیودیده' روز دوشنبه در حاشیه بازدید از نانوایی های شهر یاسوج در گفت و گو با ایرنا افزود: برای رفع این مشكل، باید نانوایی ها دستگاه های پخت فرسوده را با دستگاه های نوین جایگزین كنند.
وی اظهار كرد: پایین بودن وزن چانه، رعایت نكردن بهداشت و نداشتن ترازو از مهم ترین تخلف های مشاهده شده در این نانواییها بود كه تذكر های لازم داده شد.
دیودیده بیان كرد: خوشبختانه كیفیت آرد تولیدی استان مورد تایید است، استاندارهای لازم را دارد و از این جهت مشكلی در استان مشاهده نمی شود.
وی با بیان اینكه تیرگی آرد تولیدی كارخانه یاسوج به دلیل سبوس موجود در آن است گفت: این گونه نان ها علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا در تامین سلامت عمومی نیز نقش بسزایی دارند.
دیودیده عنوان كرد: تلاش می شود با دادن آرد با كیفیت، كمك به نانوایان برای تهیه دستگاه های پخت جدید و ارائه آموزشهای لازم ، آنان را در تهیه نان مناسب و مرغوب یاری كرد.
وی بازدید های گروهی را در كاهش تخلفات در بازار بسیار موثر عنوان كرد و گفت: به منظور نظارت بهتر بر عملكرد نانوایی ها بازدید های سر زده گروهی توسط دستگاههای نظارتی ادامه خواهد یافت.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت كهگیلویه و بویراحمد، مدیر كل استاندارد و تحقیقات صنعتی، مدیر شركت غله و خدمات بازرگانی و بازرسان اصناف در این بازید حضور داشتند.
627
كهنه بودن دستگاه هاي پخت از دلايل اصلي كيفيت پايين نان در ياسوج است
۲۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۳:۳۸
کد خبر:
80460074
ياسوج - رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت كهگيلويه و بويراحمد گفت: طبق بررسي هاي صورت گرفته، قديمي بودن دستگاه هاي پخت نان يكي از عوامل اصلي كيفيت پايين نان برخي از نانوايي هاي ياسوج و نيز در سطح استان است.