'ابوالفضل یاوری' روز پنجشنبه در نشست ستاد توسعه بخش كشاورزی اسفراین اظهار كرد: از مجموع هزار و 500 میلیارد ریال اعتبارات استانی این بخش كه برش اعتبارات آن به شهرستان ها ابلاغ شده اسفراین 34 میلیارد را سهم برده است.
وی سهم استان از اعتبارات صندوق توسعه ملی را نیز 680 میلیارد ریال عنوان و بیان كرد: مدیریت این اعتبار استانی است كه برش شهرستانی آن نیز مشخص شده اما اگر شهرستانی پروژه های بیشتری تعریف و ارائه كند از این محل سهم بیشتری می برد.
یاوری از اختصاص دو هزار میلیارد ریال تسهیلات كشاورزی از محل سفر رهبری به استان خبر داد و افزود: 480 میلیارد ریال نیز از طریق صندوق توسعه به بخش كشاورزی استان اختصاص یافته كه مجموع این اعتبار شناور است و باید تا پایان امسال جذب شود.
رییس سازمان جهاد كشاورزی خراسان شمالی گفت: هر شهرستانی كه طرح و برنامه و پروژه بیشتری داشته باشد می تواند اعتبارات بیشتری در این بخش جذب كند.
فرماندار اسفراین نیز در این نشست گفت: جذب بیش از 30 درصد اعتبارات كشاورزی استان، اسفراین را در جایگاه نخست استان قرار داده كه البته با توجه به قابلیت های زیاد بخش كشاورزی این منطقه كافی نیست و باید مسوولان تلاش بیشتری بكنند.
'محمد محمدزاده' افزود: هشت طرح بزرگ با اعتبار بیش از 181 میلیارد ریال در بخش كشاورزی این شهرستان ارائه شده كه بخش عمده اعتبارات را به خود اختصاص می دهد كه باید تلاش شود به مرحله اجرایی برسند.
فرماندار اسفراین ساخت سردخانه را از نیازهای ضروری بخش كشاورزی و باغداری این شهرستان عنوان كرد.
محمدزاده افزود: 50 درصد عسل خراسان شمالی در اسفراین تولید می شود و این بخش متقاضیان زیادی نیز دارد كه باید مسوولان استان و شهرستان نگاه ویژه ای به اختصاص اعتبارات در این حوزه داشته باشند.
مدیر جهاد كشاورزی اسفراین نیز گفت: از كل طرح های مصوب ستاد توسعه بخش كشاورزی این شهرستان، 556 طرح زیر 500 میلیون ریال و 30 طرح بالای 500 میلیون ریال هزینه بری دارند.
وی افزود: از مجموع طرح های مصوب 193 طرح با اعتباری افزون بر 329 میلیارد ریال اجرایی شده و 200 طرح نیز به علت پیگیری نكردن متقاضیان، نبود آورده اولیه و فقدان ضامن برای پرونده ها، از سوی بانكهای عامل بازگردانده شده است. ك/2
7183/626
اسفراين - رييس سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي گفت: شهرستان اسفراين بيشترين ميزان جذب اعتبارات بخش كشاورزي استان را داشته است.