۲۵ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۲۵
کد خبر: 80498051
T T
۰ نفر
ارايه راهكارهايي براي پيشگيري از ابتلا به آنفولانزا در محل كار

تهران - يك مطالعه نشان مي دهد كه آگاه بودن از كثيف ترين ابزار در محل كار، شستن مرتب دست ها، نوشيدن آب و مصرف ويتامين ها از جمله راهكارهايي هستند كه به پيشگيري از ابتلا به آنفولانزا در محل كار كمك مي كنند.

به گزارش هلث، نتایج این مطالعه كه به تازگی انجام شده است، نشان می دهد كه 84 درصد از كارمندان در حین بیماری به سر كار می روند و حدود نیمی از آنها به دیگران نمی گویند كه بیمارهستند.

این مطالعه نشان داد كه دستگیره در مایكرویو، شیر آب و صفحه كلید رایانه كثیف ترین ابزاردر محل كار هستند.

كارمندان باید هر روز این بخش ها را در محل كار خود با یك ماده ضد عفونی كننده پاك كنند ویا پس از تماس دست های خود با محل هایی مانند دستگیره در یخچال ، در مایكرویو و دستگیره در كه همه كارمندان با آنها در تماس هستند، آنها را بشویند.

شستن مرتب دست ها یكی دیگر از راهكارهای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا در محل كار است. لازم است كارمندان قبل از مصرف غذا ، بعد از مطالعه روزنامه و مجله ، بعد از استفاده از لوازم مشترك و پس از دست دادن به یكدیگر، دست های خود را بشویند.

باید دست ها را با صابون و آب گرم دست كم برای 20 ثانیه شست و شو داد.

نوشیدن آب از دیگر راهكارها برای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا در محل كار است .

به منظور پیشگیری از كم آبی بدن كه به همراه كمبود خواب و تنش موجب به خطر انداختن سیستم ایمنی بدن می شود كارمندان باید یك پارچ آب بر روی میز خود بگذارند و تا پایان وقت اداری آن را بنوشند .

مصرف ویتامین ها راهكار دیگری برای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا در محل كار است كه برای این منظور لازم است كارمندان با یك پزشك مشورت كنند تا اندازه مناسب مصرف مكمل هایی مانند ویتامین C و یا 'روی' را به آنها بگوید .

همچنین كارمندان باید در نظر داشته باشند تا صورت یكدیگر را در طول ساعات كاری لمس نكنند. دست زدن به چشم ها، بینی و دهان یكدیگر به میكروب ها این امكان را می دهد كه مستقیما به فرد دیگر منتقل شوند و در سیستم ایمنی بدن افراد اختلال بیشتری ایجاد كنند.

علمی (6)**2038**1581
۰ نفر