به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا،در مراسم اختتامیه سومین دوسالانه مجسمه های شهری كه در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد،'محمد ایازی' معاون اجتماعی فرهنگی شهردار تهران،'محمد جواد شوشتری'مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران،'سید مجتبی موسوی' رییس اداره حجم این سازمان و جمعی از هنرمندان مجسمه ساز و اعضای هیات داوران حضور داشتند.
'سید مجتبی موسوی' رییس اداره حجم در این مراسم گفت:دو دوره قبل این رقابت هنری در موعد مقرر آبان ماه برگزار شد،اما این بار به دلایل متعدد مثل برگزاری سمپوزیوم مجسمه سازی در باغ موزه قصر،این دوسالانه با تاخیر یك ماهه آغاز به كار كرد.
وی ادامه داد:دوسالانه سوم كه فراخوان آن از اسفند ماه سال گذشته منتشر شده بود،با مشاركت 378 هنرمند مجسمه ساز كار خود را آغاز كرد كه از این تعداد 195 را هنرمندان زن و 183 نفر را مردان تشكیل می دادند.درنهایت هیات داوران از میان آثار ارسالی ، 180 اثر از 172 هنرمند را برای عرضه در نمایشگاه انتخاب كردند.
ریس اداره حجم سازمان زیباسازی ،تعداد هنرمندان زن شركت كننده در این رقابت را به لحاظ كمی و هم كیفی قابل توجه ارزیابی كرد.
موسوی، مشاركت بالای هنرمندان نسل جوان و همچنین اساتید پیشكسوت در این رقابت هنری را مثبت ارزیابی كرد و گفت:كیفیت بالای آثار این دوره كار داوری را برای هیات انتخاب مشكل كرده بود.
وی با بیان اینكه تداوم برگزاری این دوسالانه جای خوشحالی دارد،یادآورشد:علاوه بر این رویداد هنری،در طی پنج سال گذشته فعالیت های دیگری چون چهار دوره سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی و یك دوره پرتره سازی شهدای جنگ تحمیلی برگزار شده كه باید از این دوره با عنوان بهار مجسمه سازی یاد كرد.
وی یادآور شد: برخی از استانها مثل اهواز و مشهد اعلام آمادگی كرده اند كه نمایشگاهی از آثار این دوسالانه در آن شهرها برگزار شود كه این پیشنهادها در حال بررسی است.
رییس اداره حجم سازمان زیباسازی همچنین وعده داد كه آثار برتر این دوسالانه در فاصله برگزاری دوره سوم و چهارم تولید و در فضای شهری نصب شود.
**هنرمند پیشكسوت:دوسالانه بدون جریان نظری به كالبدی تهی تبدیل می شود
'حمید شانس' از اعضای هیات داوران سومین دوسالانه مجسمه های شهری نیز گفت :فعالیت های متعددی كه در سال های گذشته در زمینه مجسمه سازی صورت گرفته ،بسیار گسترده بوده و منجر به فراهم شدن فضایی پویا برای این هنر شده است.
وی ادامه داد: تغییر در مضامین آثار هنری و فراهم كردن بستری مناسب برای به ظهور رسیدن خلاقیت ها و ایده های نو سبب شده كه تهران به عرصه ای ذهنی و عملی برای مجسمه سازی تبدیل شود.
این هنرمند پیشكسوت با بیان اینكه علاوه بر سازمان زیباسازی سایر ارگان ها نیز باید در این زمینه ورود كنند،ادامه داد:هر رشدی نیازمند تجدید چارچوب های سازمانی است.در واقع باید براساس ابعاد و پیچیدگی های روز تغییر ماهیت دهد تا دچار ركود نشود.
شانس تاكید كرد:سمپوزیوم ها و دوسالانه ها نیازمند این بوده كه درگیر چالش های نظری و فكری شوند.ضمن اینكه باید همزمان با برگزاری این رقابت ها،نشست های هم اندیشی و مباحث تخصصی و علمی با حضور اساتید و شركت كنندگان برگزار شود.
به گزارش ایرنا، پنج نفر از هنرمندان برتر سومین دوره دوسالانه مجسمه های شهری معرفی و از آنها تقدیربه عمل آمد.
براساس نظر هیات داوران 'حسین شناور'،'مریم رحیمی'،'فاطمه مجیدی'،'سجاد سلمان روغنی'و 'فرزانه عبدلی' به ترتیب به عنوان نفرات اول تا پنجم این رقابت انتخاب شدند.
سومین دوسالانه مجسمه های فضای شهری از 26 آذر با نمایش 180 اثر از 172 هنرمند در نگارخانه برگ افتتاح شد.با وجود معرفی برگزیدگان این رقابت هنری نمایش آثار تا 30 دی ماه در این نگارخانه ادامه دارد.
فراهنگ3**9173**
تهران - سومين دوسالانه مجسمه هاي شهري با معرفي برگزيدگان پايان يافت.