به گزارش پنج شنبه ایرنا دانش آموزان پایه ششم ابتدائی مدارس شهرستان رودان در قالب 11 گروه چهار نفره با شركت در جشنواره 'غذای سالم'توانمندیهای خود را در زمینه پخت انواع غذاهای ایرانی،محلی و سنتی به نمایش گذاشتند.
مدیر آموزش و پرورش رودان،ترویج تغذیه سالم و ایرانی با محوریت غذاهای سنتی و محلی،بكارگیری خلاقیت های مختلف فردی در هنر آشپزی و ترویج فرهنگ آشپزی آسان در بین دانش آموزان را از اهداف برگزاری این جشنواره غذائی عنوان كرد.
موسی خادمی ارتقاء سطح آگاهی دانش آموزان در خصوص خواص غذاهای سنتی و محلی،ترویج فرهنگ استفاده از این غذاها به جای فست فودها،تقویت هنر آشپزی،ایجاد رقابتی سالم و ترویج كار گروهی را از دیگر اهداف عمده برگزاری این جشنواره غذائی دانست.
وی افزود:برگزاری این جشنواره ها علاوه بر ایجاد روحیه شور،نشاط و هیجان،افزایش خودباوری و اعتماد به نفس در بین دانش آموازن،مهارت های زندگی را نیز به آنان می آموزد.
خادمی خاطر نشان كرد:غذاهای برتر با ملاك هایی نظیر استفاده از مواد غذائی مفید و مغذی،طعم غذا،نحوه پخت،رعایت بهداشت،نظافت و هنر سفره آرائی ارزیابی و از تلاش گروه های برتر تجلیل می شود.
گفتنی است:در این جشنواره غذائی انواع غذاهای سالم و مغذی،انواع نان و شیرینی های محلی،ترشیجات و نوشیدنی ها در معرض دید همگان قرار گرفت. ك/3
7196/668
رودان-با هدف ترويج تغذيه سالم و ايراني؛جشنواره 'غذاي سالم'ويژه دانش آموزان پايه ششم مدارس ابتدايي به ميزباني دبستان بنت الهدي صدر روستاي برنطين شهرستان رودان برگزار شد.