۲۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۱۰
کد خبر: 80547556
T T
۰ نفر
توان ساخت انواع توربين هاي گازي و بخار در كشور وجود دارد

تهران- مديرعامل شركت مديريت پروژه هاي نيروگاهي ايران(مپنا) گفت: تاكنون 160 دستگاه توربين گازي توسط گروه مپنا تحويل صنعت برق كشور شده و امروز توان توسعه فناوري ساخت انواع توربين به صورت بومي در كشور وجود دارد.

'عباس علی آبادی' امروز ،یكشنبه، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با اشاره به ساخت توربین های 166 مگاواتی توسط مپنا اظهار داشت: محصول جدید این مجموعه، توربین 170 مگاواتی است كه راندمان آن به مراتب بالاتر از توربین های موجود در كشور است.

وی با بیان اینكه 30 هزار مگاوات از برق كشور توسط توربین های ساخت مپنا تامین می شود، خاطر نشان كرد: تكنولوژی ساخت توربین گازی و بخار را از كشورهای اروپایی دریافت كرده و توسعه دادیم و امروز توان ارتقای و توسعه این فناوری را به صورت بومی داریم.

مدیر عامل مپنا ادامه داد: توربین های كلاس' F 'دردنیا دارای بالاترین راندمان است، اما توربین های ساخت مپنا در كلاس' E ' است كه البته در نوع خودش، توربین درجه یك محسوب می شود.

علی آبادی خاطر نشان كرد كه توربین های كلاس F را در آینده خواهیم ساخت و این توربین هنوز در سبد محصولات مپنا قرار ندارد.

وی با بیان اینكه راندمان توربین به نوعی تابع تكنولوژی و قیمت آن است،افزود: هر چه راندمان توربین افزایش یابد، قیمت ساخت و سطح تكنولوژی آن بالاتر می رود.

به گفته ی علی آبادی توربین های گروه مپنا به تناسب شرایط كشور و وجود منابع عظیم گاز، انتخاب شده است.

مدیرعامل گروه مپنا در پایان گفت:تولید برق از محل سوخت های فسیلی در بالاترین راندمان از طریق سیكل تركیبی امكان پذیر است كه نیازمند فعال بودن همزمان توربین های گازی و بخار در واحدهای نیروگاهی است.

اقتصام(4)**2021**1561
۰ نفر